Кулінарний Netflix: чого вчать онлайн-курси від кращих шеф-кухарів світу - PostEat

пошук

Кулінарний Netflix: чого вчать онлайн-курси від кращих шеф-кухарів світу
06-07-2020 0 851


За $180 на рік підписник сервісу YesChef отримує необмежений доступ до онлан-курсів від іменитих шеф-кухарів світу. Серед них — видатна шефиня та пекарка Ненсі Сільвертон, номінант на Нобелівську премію миру шеф Хосе Андрес, багаторазовий номінант премії Джеймса Берда шеф Едвард Лі та «м’ясник №1 у світі» Даріо Чеккіні.

Під час карантину імениті шефи вийшли в онлайн — проводили стріми зі своїх домашніх кухонь та спілкувались з підписниками. Творці проєкту YesChef взяли цю ідею і вдосконалили її.

Підписникам сервісу пропонують серію онлайн-курсів від шефів зі світовими іменами. На своїх домашніх кухнях або кухня своїх закладів шефи ділитимуться своїм досвідом, розкриють деталі щоденної роботи з продуктами та стравами та навчать готувати.

В описі онлайн-уроків сказано, що вони мають дві головні мети:

• стати гастрономічною подорожжю — невідомо, коли світ знову відкриє кордони, тому курси покликані дати глядачам нові враження від приготування страв кухонь різних народів;

• дати першокласні знання з перших рук — імениті шефи запросять глядачів у свій дім, на свою кухню, щоб поділись досвідом свого життя та навчити готувати.

Чиї уроки будуть доступні підписникам YesChef:

Ненсі Сільвертон

Легенда американської гастрономії та відома пекарка, яка долучилась до розвитку культури хлібу у США та світі.


Хосе Андрес

Творець благодійної організації World Central Kitchen та номінант на Нобелівську премію миру. Хосе Андрес керує кількома власними ресторанами та працює у напрямку «їжі майбутнього», яка була б смачною, корисною та доступною всім.


Едвард Лі

Народився у Кореї, виріс у Брукліні, а реалізував себе у Кентуккі. Він неодноразово отримував перші премії Фонда Джеймса Берда, а у своїй роботі змішує спадок корейської кухні та традиції півдня США.


Даріо Чеккіні

Його називають «найвідомішим м’ясником у світі». Починав з сімейної ятки у К’янті, а нині вчить готувати страви з м’яса шефів по світу згідно з 250-річними традиціями своєї сім’ї.

Наразі триває процес фільмування уроків та набору слухачів. Придбати підписку на онлайн-курси можна вже зараз. Офіційний запуск проєкту очікується у серпні 2020 року.

Фото: yeschef.me

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi