Лосось постраждав від високої температури води ー моторошне відео - PostEat

пошук

Лосось постраждав від високої температури води ー моторошне відео
29-07-2021 0 946


Лосось у річці Колумбія зазнав впливу високих температур води. В результаті тіло риби вкрилось червоними ураженнями та білим грибком, після рекордно високої теплової хвилі на північному заході Тихого океану, повідомляє група природоохоронців, яка задокументувала тривожний вигляд риби.

На відео, яке опублікувала некомерційна організація Columbia Riverkeeper, можна побачити, як група лосося, яка плаває у притоці річки, покрита травмами, які, за словами групи, є результатом стресу та перегріву.

Група, що охороняє природу, записала відео після теплової хвилі в день, коли температура води перевищила 70F (21C). Це смертельна температура для цих риб, якщо вони піддаються впливу протягом тривалого часу.

Ванден Хевел, виконавчий директор компанії Columbia Riverkeeper, порівняв ситуацію з людиною, яка намагається пробігти марафон при температурі понад 100F (38C).

«Різниця в тому, що це не відпочинок для лосося», — сказав він. “У них немає вибору. Вони або встигають, або помирають”.

Природоохоронці додають, що лосось не зможе нереститись у притоці, і очікується, що він помре від хвороб та теплового стресу.

Фото: скриншот з відео

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi