На Wine&Spirits Ukraine 2023 будуть представлені майже всі українські виноробні, які були на ProWein 2023 - PostEat

пошук

На Wine&Spirits Ukraine 2023 будуть представлені майже всі українські виноробні, які були на ProWein 2023
29-03-2023 0 346


На виставці Wine&Spirits Ukraine 2023, яка проходить 29-31 березня в Києві, будуть представлені майже всі українські виноробні, які були на міжнародній виставці вин ProWein 2023. Про це у Facebook розповідає засновниця виставки Wine&Spirits Ukraine Вікторія Агромакова.

Де: Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ), Павільйон 1А, Броварський пр-т, 15, Київ

Графік роботи виставки: 29 – 30 березня 2023 з 10:00 до 18:00; 31 березня 2023 з 10:00 до 16:00

“Це буде особлива виставка.  Перша зустріч під час війни, яка доведе, наскільки наші виробники незламні!  Вони не лише вистояли, а й готові далі розвивати свій бізнес та підтримувати економіку України!

Радію, що майже повним складом будуть представлені виноробні із Національного стенду Wines of Ukraine із ProWeinЇхні вина відібрали до себе в портфель імпортери багатьох країн, тож не зволікайте, приходьте укладати контракти, поки вони ще не відправили все на експорт, бо інтерес до українських вин був неймовірний!”, — розповідає вона. 

За її словами, на гостей чекають великі та мали виноробні, об’єднані стенди Асоціації крафтових виноробів України та Ukrainian Craft Distillers Association, виробники пива та алкоголю. Гості також зможуть побачити унікальну розробку для відкручування пробки, аналогів якої немає у світі. У рамках виставки традиційно відбудеться міжнародний дегустаційний конкурс Ukraine Wine&Spirits Awards за підтримки та участі Асоціації сомельє України.

“Wine&Spirits Congress, організований УКРСАДВИНПРОМ цього року порушить теми підтримки виноробів у воєнний час (30 березня о 12.00) і вперше крафтові дистилятори зберуться на круглий стіл із представниками влади, щоб обговорити спрощення умов виробництва для малих виробників (30 березня о 15.00). А 31 березня на круглом столі про партнерство на фуд-ринку наша Svitlana Tsybak розповість, як завдяки об’єднанню виноробів вдалося утримати бізнес та відкрити нові експортні ринки”, — додає Агромакова.

Фото: Facebook Wine&Spirits Ukraine

Читайте також: 

Євген Клопотенко оголосив про припинення бізнес-партнерства з Олександрою Фідкевич

Michelin озвучить переможців гіда в Німеччині

McDonald’s запускає доставку через Bolt Food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi