Євген Клопотенко оголосив про припинення бізнес-партнерства з Олександрою Фідкевич - PostEat

пошук

Євген Клопотенко оголосив про припинення бізнес-партнерства з Олександрою Фідкевич
29-03-2023 0 834


Український шеф-кухар Євген Клопотенко та бізнес-консультантка Олександра Фідкевич оголосили про припинення бізнес-партнерства, яке тривало шість років. Про це Клопотенко написав в Instagram. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

“За 6 років партнерства з @fidkeaxa — ми досягли чимало крутих результатів не тільки в бізнесі, а й у проєктах, які змінюють світ на краще. Тут дійсно є причини відчувати гордість.

Ми розбудували успішний бізнес, ми створити масштабну кулінарну медіасистему, ми втілили багато важливих проєктів для поліпшення культури харчування в Україні та посилення статусу української кухні у світі. Було подання борщу до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, була реформа системи шкільного харчування, трансформація професійної освіти кухарів. Було видавництво кулінарних книжок і розвиток кулінарних інформаційних ресурсів, таких як сайт klopotenko.com”, — написав він.

За його словами, цього року стало зрозуміло, що всі стратегічні цілі, які були поставлені на початку партнерства, досягнуті. Тому було ухвалено рішення рухатися далі окремо.

“Контакт ми не втрачаємо, @fidkeaxa продовжить працювати в ролі продюсерки видання моєї книги рецептів у США.

Я з командою і далі продовжу розвивати популяризувати українську кухню у світі. Саша планує консультувати підприємців та продюсувати особисті бренди”, — додає шеф-кухар.

Клопотенко підсумовує, що вони продовжують втілювати свою любов до української їжі та розвивати український бізнес, але вже кожен по-своєму.

Фото: Instagram klopotenko

Читайте також: 

Michelin озвучить переможців гіда в Німеччині

McDonald’s запускає доставку через Bolt Food

Вчені створили фрикадельку з м’яса мамонта

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi