Netflix запускає нове кулінарне шоу Crazy Delicious, яке судитиме Гестон Блюменталь - PostEat

пошук

Netflix запускає нове кулінарне шоу Crazy Delicious, яке судитиме Гестон Блюменталь
20-11-2019 0 1559


Чудова новина для всіх шанувальників гастрономічних проектів Netflix — спільно с британським телеканалом Channel 4 компанія планує запуск нового кулінарного шоу Crazy Delicious. Суддями проєкту будуть імениті шеф-кухарі — Гестон Блюменталь, Карла Холл та Нікласа Екстедт. Ведучим шоу стане британська комік Джейд Адамс.

Crazy Delicious складатиметься з шести епізодів — щотижня три пристрасні та винахідливі кулінари будуть застосовувати усю фантазію до звичних інгредієнтів, які вони муситимуть добути самостійно у саду проєкту. Задача учасників перетворити буденні страви та інгредієнти у кращі взірці #foodporn та отримати схвалення суддів. Журі оцінюватиме концепцію, візуальну привабливість та смак кожної страви — британський шеф-кухар Гестон Блюменталь звертатиме увагу на новаторство та вишуканість страв, відома американська шеф-кухар Карла Холл на підхід до приготування, а відомий шведський шеф-кухар та ресторатор Ніклас Екштедт оцінюватиме підбір інгредієнтів та використані прийоми. Переможець змагання отримуватиме з рук суддів «золоте райське яблуко».

Автори проєкту так визначають мету його створення: «У культурі, де багато британських сімей їдять одні й ті ж страви щотижня, це шоу має намір надихнути глядачів перетворити щоденні страви у Crazy Delicious творіння».

Шоу виходитиме на Channel 4 у Великобританії та на Netflix по всьому світу, крім Великобританії, на початку 2020 року. А поки ви затамували подих у передчутті яскравих кулінарних поєдинків, пропонуємо подивитись 6 документальних фільмів про гастрономію на Netflix.

Фото: Chef Carla Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi