Новий проєкт. Київ: перший магазин fresh food Salateira Store на Голосієво - PostEat

пошук

Новий проєкт. Київ: перший магазин fresh food Salateira Store на Голосієво
05-04-2021 0 2838


Назва: Salateira Store

Де: вул. Практична, 1 (ЖК ParkLand)

Формат: магазин fresh food

Наприкінці березня розпочав роботу магазин Salateira Store, який є новим проєктом української мережі ресторанів Salateira. Магазин відкрився на Голосієво у житловому комплексі ParkLand.

«Це формат магазину біля будинку, офісу, не офісу, чого завгодно, де є люди, які люблять здорову, смачну їжу і Salateira в цілому. Це не тільки для ЖК, це для «всюди»…Стильний дизайн. Там приємно і добре», — розповідає на свій сторінці CEO мережі Salateira Олександр Савілов.

Больше информации о Salateira Store. Не ожидали такого ажиотажа от прессы, сразу связались несколько именитых изданий с…

Опубликовано Александром Савиловым Четверг, 1 апреля 2021 г.

Як зазначає Олександр Савілов у своєму дописі, в Salateira Store продають свіжу їжу, а поставка буває до кількох разів на день. Серед пропозицій топ-страв Salateira, напої, корисні десерти. Також пропонують партнерів Eat Easy та інших партнерів, які працюють у форматі healthy food.

Уже в перший день роботи в Salateira Store був «подвійний sold out по всіх запасах». CEO мережі Salateira зазначив, що формат планують масштабувати, зокрема, на умовах франшизи. Асортимент у Salateira Store будуть адаптувати до потреба та бажань відвідувачів.

Огромная благодарность всем гостям ParkLand, которые пришли в Salateira Store в первый день. Двойной солд аут по всем…

Опубликовано Александром Савиловым Пятница, 26 марта 2021 г.

Salateira — перша в Україні мережа fast-healthy ресторанів. В меню: великі порції салатів, паста, сендвічі, легкі десерти, а також равіолі та крем-супи.

Фото: Facebook Олександр Савілов

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi