Новий заклад. Київ: коктейльний бар LUNCA на Ярославовім Валу - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: коктейльний бар LUNCA на Ярославовім Валу
28-07-2023 0 1456


Де: вул. Ярославів вал, 9

Формат: коктейль бар

Години роботи: 16:00-22:00

LUNCA – найвідоміший і найстарший коктейльний бар Херсона, перший спікізі-бар міста, який відкрився ще у 2015 і працював навіть в окупації, допоки приміщення не забрали російські військові. Тоді команда пообіцяла в соцмережах повернутися – і це сталось. На весні засновники, бармени та кухарі зібралися вже у Києві і своїми силами розбудували новий майданчик. 22 липня у дворику на Золотих відкрилася та сама LUNCA – з Херсона з любов’ю.

«Хлопці повторили атмосферу, яку створювали протягом семи років в Херсоні, щоб херсонці та всі, хто залишив свій дім, відчували його частинку в столиці, а кияни – оцінили рівень херсонської барної культури. LUNCA – це затишний дворик у центрі міста, де вас завжди зустрічають свої люди. А взимку запрацює зала на цокольному поверсі», — розповідають у закладі.

В меню – закуски та антіпасті, салати, основні страви і десерти. Наприклад, можна спробувати попкорн з креветок, телячі щічки в соусі з чорниці та кардамону або класичну карбонару. На барі є 14 видів міцного алкоголю «в американському об’ємі, але по херсонським цінам»: віскі американський / солодовий / купажовані, джин, ром і кашаса, текіла і мескаль, горілка, о-де-ві, лікери і аперитиви, херес і портвейн. А ще пиво, вино, безалкогольні напої та головне – коктейлі. Особливо авторські коктейлі, улюблені у херсонців: свіжий кисло-солодкий White Zen і тропічний солодкий Butterfly Spritz.

LUNCA – це про велику сім’ю, стійкість українського бізнесу та безмежну любов до Херсона. І вже 4 серпня відбудеться велике офіційне відкриття бару у Києві.

Дещо з меню:

  • Паніпурі з соленим сиром та овочевим конкасе — 225 грн,
  • Страчателла з томатами чері та зеленою олією — 215 грн,
  • Ніжні телячі щічки в соусі з чорниці та кардамону з картопляним пюре — 235 грн,
  • Коктейль Local Bloody Marry — 225 грн,
  • Коктейль White Zen — 250 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: чайна нової генерації «Бā» на Бессарабці

Новий заклад. Київ: оновлений бар Prostir на Гончара

Новий заклад. Київ: пастрамі, десерти та коктейлі в Pastrami на Осокорках

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi