Новий заклад. Київ: сніданки та коктейлі в Rebecca Kitchen & Bar на Шота Руставелі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: сніданки та коктейлі в Rebecca Kitchen & Bar на Шота Руставелі
25-01-2024 0 644


Де: вулиця Шота Руставелі, 16

Години роботи: пн-чт 09:00 — 22:00, пт-нд 09:00 — 23:00

INSTAGRAM

Новий заклад Rebecca kitchen & bar розпочав роботу в центрі на вулиці Шота Руставелі у приміщення, де раніше працювала пекарня «Хлібний». Назву закладу запозичено з однойменного роману Дафни Мор’є та фільму Альфреда Хічкока — так само, як і книга, це місце вміє заінтригувати своїх відвідувачів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Rebecca kitchen & bar — простір для спокійних сніданків, обідніх зустрічей та вечірнього коктейлю. На сніданок пропонують свіжу випічку, авотост, солодкі сирники та бріош з вишневи кюлі. В основному меню карпачо з телятини, особуко класичне, бурата з соусом ромеско, піна та паста.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У коктейльному меню тримається ідеальний баланс між вічною класикою та авторськими твістами: в закладі ви знайдете класичні French 75, Classy Margarita, Porn Star Martini та авторські Silk way, Hypnotic, The Secret.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Френч-тост на бріоші з джемом, крем-сиром та вишневим кюлі — 195 грн.
  • Цитрусове крудо з лососем — 205 грн.
  • Пінца з прошуто крудо та хурмою — 175 грн.
  • Бурата з соусом ромеско та фундуком — 315 грн.
  • Перепілка та припущений шпинат — 355 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: Pausa Cafe & Prosecco bar в ЖК «Малахіт»

Новий заклад. Київ: пивна ресторація Dobriy на Еспланадній

Новий заклад. Київ: сніданки увесь день та коктейлі в «Барсук» на Лук’янівці

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi