Новий заклад. Київ: суші та боули в ресторані HAKA MADA на Великій Васильківській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: суші та боули в ресторані HAKA MADA на Великій Васильківській
26-10-2020 0 1213


Goodwine UA

Назва: HAKA MADA restaurant

Де: вул. Велика Васильківська, 136

Формат: ресторан суші та боулів

Години роботи: з 09:00 до 22:00

Бюджет: ₴₴

8 жовтня відкрився другий ресторан суші та боулів HAKA MADA restaurant, заклад знаходиться на Великій Васильківській недалеко від метро «Либідська». Це вже другий заклад в столиці, перший почав працювати на Жилянській цього літа. З японського HAKA MADA перекладається як «рисове поле». Інтер’єр закладу реалізували в екостилі з використанням натуральних матеріалів, дерева і живих рослин.

Засновниця ресторану Інна Дворська разом з бренд-шефом Павлом Рукомедою подружили суші та боули і показали правильне харчування нового формату. В основі меню ресторану HAKA MADA – метод здорової тарілки (боул). На сніданок з 9 ранку, які готують цілий день, пропонують тост з авокадо та слабосолоним лососем (227 грн), безглютенову вівсяну кашу на рослинному молоці (135 грн), зелений смузі боул (215 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

На обід та вечерю пропонують японські страви, які готують на відкритій кухні: автентичний рамен з куркою або вугром (190/265 грн), суші, нігірі та роли, рибу і м’ясо на грилі (філе сібаса з соусом кокосовий карі та томатним табуле – 250 грн). Для веганів та вегетаріанців пропонують боул салати з кіноа, запечений батат з томатною сальсою (215 грн), гуакамоле зі спіруліною (165 грн) та багато інших страв без вмісту заборонених продуктів. Десерти в HAKA MADA restaurant готують без рафінованого цукру, його замінили кокосовим, тростинним, а також натуральними підсолоджувачами — медом, стевією, кленовим сиропом.

До страв пропонують соки свіжого віджиму,  вітамінні шоти, смузі, сассі та кокосову воду. До вечері можна замовити традиційне японське саке або келих органічного чи біодинамічного вина.

Фото: HAKA MADA restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi