Новий заклад. Київ: bodega sea&food Senorita Bonita на Великій Васильківській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: bodega sea&food Senorita Bonita на Великій Васильківській
31-07-2020 0 2573


Назва: Senorita Bonita. Bodega sea&food

Де: вул. Велика Васильківська, 42

Формат: демократичний сіфуд

Години роботи: нд-чт: 12:00-00:00, пт-сб: 12:00-02:00

Бюджет: ₴

Демократичний формат bodega sea&food Senorita Bonita відкрився в центрі міста на вулиці Великій Васильківській поруч із площею Льва Толстого. Розробкою та реалізацію концепції займалась Група ресторанів Rest Emotion, до складу  якої входять: “Ой, мамо! Це було в Тбілісі”, “Naprosecco”, “Тісто, сир і тітка Белла”, “Charles Baker. sreakeasy bar” та “Рибку з’їсти”.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Уяви, що ти трошки заблукав десь в Іспанії та бродиш по пекельно спекотним вулицям.  Відчуваєш легкий солоний присмак та прохолодний вітерець — напрямок обрано. Аж, раптом бачиш яскраві простирадла, чи що… а ні, то цвітасті легкі, немов пір’їнка, юбки прекрасних сеньорит. Підійшовши ближче, бачиш як вони маніпулюють ними колишучи стегнами. В одній руці у них то cava, то сангрія, то ще щось із ігристого (розберешся потім). А в другій різноманітні тапаси з морепродуктами — не дарма відчув той бриз. Ти вже летиш до них, танцюєш  щось типу бачати в черзі, замовляєш. І вже через 5 хвилин злився в палкому іспанському поцілунку з ігривою cava, а до неї набрав і справжній хамон, три види устриць, креветок, тунця — іспанський стид, як тут втриматись, коли ціни всього від 40₴! Уявив?», — розповідають про концепцію на сторінці закладу.

Тут готують круті іспанські тапаси, раків, лангустинів, величезні мідії у вершковому соусі, бургер Surf’n’Turf, а також свіжих та запечених устриць. До закусок пропонують келих вина та просеко, пляшку Cava або пиво. Замовлення обіцяють видавати за 5 хвилин.

Дещо з меню:

  • устриця xl – 44 грн,
  • рак – 16 грн/1 шт.,
  • лангустини xl – 66 грн/2 шт.,
  • таріль мідій – 99 грн,
  • бургер surf’n’turf – 66 грн,
  • туна-сендвіч – 49 грн,
  • тапаси (фует/груша з хамоном/баклажан з сиром/анчоус/авокадо з беконом) – 19 грн/1 шт.
  • келих вина – 35 грн,
  • келих просеко – 45 грн,
  • пляшка Cava – 355 грн,
  • пиво світле (0,3/0,5 л) – 39/49 грн.

Фото: Senorita Bonita. Bodega sea&food

Читайте також:

Новий заклад. Київ: ресторан грузинської кухні Dediko на Солом’янці

Новий заклад. Київ: авторська піца в Pizza Factory на Подолі

Новий заклад. Київ: винний бар та бістро Pure & Naive на Івана Франка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi