Новий заклад: Veterano Pizza Odesa - PostEat

пошук

Новий заклад: Veterano Pizza Odesa
14-01-2020 0 1179


Назва: Veterano Pizza Odesa

Де: Одеса, вул. Канатна, 65. 

Формат: піцерія

Бюджет: ₴₴

Заклад  Veterano Pizza тепер в Одесі. Заклад запустили 12 січня, про це у своєму фейсбуці написав Богдан Чабан. За словами Богдана, це «перше наше відкриття у 2020-му році та 5-те місто в рамках нашої франшизи Veterano Pizza». 

Цього тижня заклад працюватиме у тестовому режимі, аби налагодити всі процеси. Але ви вже можете замовити піцу на сайті veteranopizza.com або за номером +380800333444. Також ви можете забрати піцу самостійно безпосередньоіз закладу. 

«За умовами франшизи, власником бізнесу має бути ветеран або ж бізнес має робитись у партнерстві з ветераном. Цю піцерію я відкриваю в партнерстві з Oleksii Kulyk. Ми познайомились із ним навесні 2014 року в Донецьку на проукраїнських мітингах. Після початку війни він з родиною переїхав до Одеси, допомагав армії та займався соціальними проєктами. Тепер саме він буде здійснювати локальне керівництво. На Олексія очікує непроста задача –– стати частиною нашої великої родини Veterano, незмінно сповідуючи наші принципи та цінності», — зауважує Богдан Чабан у своєму пості. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi