Новий заклад: хамса, корюшка, ставридка, барабуля і бички в ресторані «Анчоусная» - PostEat

пошук

Новий заклад: хамса, корюшка, ставридка, барабуля і бички в ресторані «Анчоусная»
19-09-2019 0 1885


Назва: Анчоусная

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Формат: рибний ресторан

Бюджет: ₴₴.

20-го вересня о 18:00 відкриває свої двері новий монопродуктовий формат від мережі рибних ресторанів «Черноморка» — «Анчоусная». Заклад розташований на вулиці Великій Васильківській, 111/113, недалеко від палацу «Україна». Інтер’єр ресторану витриманий в морські стилістиці та синій гаммі кольорів. В закладі зазначають, що «дрібної рибки, яка потрапляє в наші сіті стало так багато, що ми придумали новий смачний проєкт». В «Анчоусній» обіцяють хамсу, яка по-європейськи називається анчоусом, барабульку, ставридку, сардини, мерланга, шпроти і багато іншої дрібної смаженої рибки з хрусткою скоринкою та в абсолютно несподіваних стравах.

В меню «Анчоусной» великий вибір дрібної рибки (анчоус атлантичний – 45 грн/100 г, барабуля середземноморська – 85 грн/100 г), рибного філе (блакитна макрель – 65 грн/100 г, окунь червоний – 95 грн/100 г) та морепродуктів з молюсками (рапана – 75 грн/100 г, щуцпальця кальмара – 65 грн/100 г). Свіжі рибу та морепродукти на ваш вибір посмажать у кукурудзяному борошні, в пивному клярі або на грилі в часниковому ароматному соусі. Також в меню ресторану представлені різноманітні закуски (анчоусний мус з грінками – 65 грн), супи (сирний крем-суп з анчоусом фрі – 68 грн), бургери з червоним окунем (154 грн) або з чорноморським анчоусом (98 грн) та гарніри до риби. До страв можна замовити вина келихами, пиво, безалкогольні напої або домашні настоянки власного виробництва.

Фото: Анчоусная

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi