Новий заклад: європейська класика та одеські спеціалітети в Redling Restaurant в Одесі - PostEat

пошук

Новий заклад: європейська класика та одеські спеціалітети в Redling Restaurant в Одесі
28-08-2019 0 1285


Заклад: Redling Restaurant

Де: м. Одеса, вул. Дача Ковалевського, 71

Формат: ресторан європейської та одеської кухонь

Бюджет: ₴₴

Ресторан європейської та одеської кухонь Redling Restaurant відкрився на початку липня в однойменному готелі. Знаходиться заклад на першому поверсі Redling Hotel за адресою вулиця Дача Ковалевського, 71. Інтер’єр ресторану стриманий та виконаний у приємних натуральних тонах.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У меню ресторану шеф-кухар Дмитро Матюха поєднав класичні страви європейської кухні та одеські спеціалітети. В Redling Restaurant подають холодні закуски, наприклад вітело тонато (210 грн), бурату з різнокольоровими томатами мікадо та соусом песто (210 грн), салати, основні страви. Також в меню ви знайдете пасти, наприклад карбонару (169 грн) та пасту з морепродуктами (295 грн), а також бургери з яловичою, свинячою або курячою котлетами (175/165/155 грн). З одеських спеціалітетів у ресторані подають чорноморські бички з овочевою сальв солю (125 грн), форшмак (80 грн), чорноморські мідії в соусі на вибір (197 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Щодня з 8 ранку в Redling Restaurant можна поснідати сирниками в паніровці з лавандою на вишневому кулі з ягодами (125 грн) або яйцем Бенедикт зі шпинатом та панчетою на хрусткому тості з пармезаном (125 грн). У барній карті ресторану широкий вибір міцного алкоголю, вин із різних регіонів світу та класичних коктейлів.

Фото: Redling Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi