Олексій Дмитрієв – гість нового епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор» - PostEat

пошук

Олексій Дмитрієв – гість нового епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»
09-11-2023 0 583

Партнери

Автор


Подкаст «Реве та стогне ресторатор» від Poster, української системи обліку для закладів. В ньому ведучі спілкуються з гостями про ведення бізнесу, маркетинг, тренди в рестораціях, продукти й кухню, успіхи та факапи. 

Ведучі Лейла Туваклієва та Сашко Боїм поспілкувались з Олексієм Дмитрієвим, співзасновником закладів «Крем Кафе», Pizza Spot та Lili Bistro. 

Поговорили про досвід сомельє, роботу та залученість в «Бернардацци» і взаємодію з шеф-кухарем. Зокрема, згадали про улюблені тістечка шу та про запуск першого закладу в спальному районі Києва.

Подкаст доступний для прослуховування та перегляду на всіх подкаст-платформах та Youtube-каналі Poster. Легко знайти за посиланням в шапці профілю Poster.

Додамо, що у першому сезоні подкасту гостями вже стали Аня ЗавертайлоІлля СьомінІгор СухомлинЄвген КлопотенкоМіралі ДілбазіФелікс БезрукАндрій та Таня МикитинВолодимир ЯрославськийПавло ГукТимур Габуєв та Аня КозаченкоЖеня Білоусов, Сашко БоровськийВолодимир ЗадіракаОлександр та Дар‘я Трофіменкови. У другому сезоні подкасту першим гостем був Стас ЗавертайлоАртем ВрадійМарія Дідковська, Олександр Жиляєв та Олексій Маурін.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Читайте також:

Вийшла благодійна книга про порятунок тварин Херсонщини

Штучний інтелект допоміг створити «фруктові» крісла

Німецькі туристи випили 1254 пляшки пива за 3 години й встановили рекорд

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi