Продажі рослинних альтернатив м'яса виросли за час пандемії - PostEat

пошук

Продажі рослинних альтернатив м'яса виросли за час пандемії
25-05-2020 0 832


На відміну від фермерів, які стикнулися з проблемами збуту натурального м’яса, виробники копій м’яса Impossible Foods та Beyond Meat нарощують продажі.

Через пандемію у США відбулись перебої з постачанням фермерських продуктів у магазини та заклади харчування. Через це фермери змушені знищувати поголів’я корів, свиней та птахів.

Натомість аналітики фіксують швидке зростання продажів рослинних альтернатив м’яса. За даними Nielsen з 2 лютого по 2 травня загальний об’єм продажів копій м’яса зріс на 264% або $25,7 млн. За даними ЗМІ обсяг постачання продуктів Beyond Meat в магазини у першому кварталі 2020 року зросли на 50% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Серед причин, які сприяють швидкому росту виробників псевдом’яса називають можливість швидкої зміни моделі бізнесу. Наприклад, виробник копії може в будь-який момент зупинити виробництво або збільшити обєм. В той час, як фермер привязаний до життєвого циклу тварин.

Також виробництво копії потребує менше місця та ресурсів. Наприклад, для виробництва «гамбургера» без тваринного білка виробнику Beyond Meat потрібно на 99% менше землі та на 93% менше води, аніж фермеру.

Фото: Instagram Beyond Meat

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Режим доставки включено: де замовити Beyond Meat додому?

IKEA працює над «мітболами» з псевдом’яса. Тваринний білок в них замінять рослинними протеїнами

Діти спробували відрізнити псевдокотлету від справжнього м’яса

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi