Реберня підкорює Польщу: український гастрономічний бренд відкриває перший заклад за межами України - PostEat

пошук

Реберня підкорює Польщу: український гастрономічний бренд відкриває перший заклад за межами України
04-04-2024 0 384


Після успішної роботи закладів у великих містах України, Холдинг емоцій «!FEST» виходить з форматом «Реберні» за кордон. У травні 2024 року відбудеться відкриття нової Реберні в місті Лодзь, Польща. Адреса закладу: Łódź, ul. Drewnowska 58 (Manufaktura). 

Оскільки неологізм «Реберня» з’явився лише з появою першого закладу мережі (мова про Реберню під Арсеналом у Львові) у 2016 році, а до того часу такого слова просто не існувало, — заклад у Лодзі називатиметься «Rebernia: ribs & craft beer». В цей спосіб бренд пояснює суть монопродуктового концепту і найбільш вдалий фудпейринг. 

Перша Реберня відкрилась у Львові навесні 2016 року, і вже у перші місяці роботи змогла завоювати серця своїх відвідувачів смаком чудових ребер на відкритому вогні. До слова, гриль, що дозволяє готувати на відкритому вогні посеред міста, — також розробили спеціально для мережі. Станом на сьогодні в Україні працює 8 закладів мережі: три у Львові, дві — у Києві, дві — в Одесі, і ще одна — в Тернополі. 

Як і в Україні, в Реберні у Польщі не подаватимуть прибори, бо їсти ребра руками смачніше. Разом з ребрами, фірмовими паляничками та іншими стравами з мангала, подаватимуть крафтове пиво різних сортів від пивоварні «Правда». Пиво Правди неодноразово отримувало нагороди на світових пивних конкурсах та імпортується вже більше як у 15 країн світу. Для мережі Реберень пивоварня готує спеціальні сорти для ідеального поєднання зі стравами з меню, а також в закладі можна буде придбати знані «Putin Huylo», «Frau Ribbentrop», пиво з серії Lviv craft beer та інші.

Мережа Реберень відома не лише своїми стравами, а й атмосферою та творами сучасного мистецтва в інтер’єрі.

Усіх шанувальників знаних в Україні ребер та крафтового пива запрошують на відвідини «Rebernia: ribs & craft beer»  у Лодзі вже у травні 2024! 

Фото надані пресслужбою мережі «Холдинг емоцій «!FEST»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi