Шеф-кухар Єлизавети II поділився рецептом її улюблених булочок - PostEat

пошук

Шеф-кухар Єлизавети II поділився рецептом її улюблених булочок
22-05-2020 0 103


В інстаграмі королівської сім’ї опубліковано рецепт булочок з родзинками «скон», які стали неофіційним символом чаювань королеви в саду Букінгемського палацу.

Для приготування булочок знадобляться борошно, яйця, масло, розпушувач, цукор, нежирні вершки та родзинки.

Інгредієнти для булочок:

борошно — 500 г
вершкове масло — 94 г
розпушувач — 28 г
• яйця — 2 ш
т.
цукор — 86 г
• нежирні
вершки — 140 мл
родзинки — 100 г (залити гарячою водою і дати настоятися 30 хвилин)

Рецепт булочок:

нагрійте духовку до 180 градусів
змішайте борошно, масло, розпушувач та цукор до утворення тіста
окремо збийте яйця та нежирні вершки. • збиті яйця та вершки до тіста
замішуйте тісто, поки воно не стане гладким, наприкінці додайте родзинки
розрівняйте тісто та залиште на пі години
сформуйте з тіста диск завтовшки 2,5 см, виріжте з нього булочки потрібної форми, залиште ще на 20 хв
змастіть збитими яйцями та випікайте в духовці 10-12 хв до золотистої скоринки
подавайте скони охолодженими з джемом або збитими вершками. 

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 

 

Every year at Garden Parties across The Royal Residences, over 27,000 cups of ☕️, 20,000 and 20,000 slices of are consumed! The Royal Pastry Chefs are happy to share their recipe for fruit scones, which traditionally would be served at Buckingham Palace every summer. Remember to tag us in your #royalbakes creations! : -500g Plain Flour -28g Baking Powder -94g Butter -86g Sugar -2 Whole Eggs -140ml Butter Milk -100g Sultanas — a type of raisin (Cover in hot water and leave to soak for 30 minutes) : -Preheat oven to 180 C -Mix the flour, baking powder, butter and sugar together in a bowl, until a crumb is formed -In a separate bowl, whisk the eggs and buttermilk together -Add the liquid to the crumb mixture -Continue to mix the dough, until it is smooth -(Optional) Add the sultanas, and mix until evenly distributed 1Remove the dough from the bowl, flatten the dough and cover -Leave to rest for approximately 30 minutes -Roll out the dough to a thickness of 2.5 cm and cut to desired shape -Rest the scones for another 20 minutes -Gently egg was the top of the scones -Bake in the oven for 10-12 minutes until golden brown -Cool before serving with jam and clotted cream Enjoy!

Допис, поширений The Royal Family (@theroyalfamily)

Фото: Twitter The Royal Family

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Названа улюблена страва принца Чарльза — яйце запечене з сиром та овочами

Названа улюблена страва королеви Єлизавети II

Єлизавета II відмовилась від одягу з натурального хутра

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi