Шестирічний хлопчик замовив їжу на $1000, адже вважав, що грає у гру - PostEat

пошук

Шестирічний хлопчик замовив їжу на $1000, адже вважав, що грає у гру
03-02-2023 0 441


У Мічигані, США, шестирічний Мейсон Стоунхаус грав на телефоні батька перед сном і витратив близько $1000 доларів на замовлення в сервісі доставки їжі Grubhub. Про це повідомляє Food and Wine.

Їжу почали привозити до будинку сім’ї Стоунхаус ввечері в суботу. Відеозапис з камери сім’ї Стоунхаус показує доставку за доставкою до дверей. Батько хлопчика Кіт був спантеличений, поки не зрозумів, що сталося.

“Що відбувається? Чому ти приносиш мені їжу?», — запитав спантеличений батько у водія доставки їжі. Потім до нього дійшло, що він дозволив своєму синові погратись своїм телефоном.

Мейсон замовив практично всі страви, які були в меню, включаючи креветки, салати, шаурму, сендвічі, картоплю фрі з сиром та кілька порцій морозива. Було замовлено так багато їжі, що банк Кіта надіслав йому попередження про шахрайство, та не дозволив зробити замовлення піци на 400 доларів.

Його батько спробував зателефонувати до ресторанів, щоб зупинити замовлення, але йому сказали зв’язатися з Grubhub. В результаті, Стоунхауси поділились їжею з сусідами.

«Поки доставляли всю їжу, і я з’ясовував, що сталося, я пішов поговорити з Мейсоном про те, що він зробив. Це єдина частина, яка змушує мене сміятися», — сказав Кіт. “Я намагався пояснити йому, що це недобре, а він підіймає руку, зупиняє мене і питає, чи принесли піцу з пепероні. Мені довелося вийти з кімнати, бо я не знав, злитися мені чи сміятися».

Grubhub повідомила, що компанія звернулася до сім’ї Стоунхаус з приводу «несподіваних витрат» їхнього сина і запропонувала їм подарункові картки Grubhub на суму 1000 доларів.

Фото: Food and Wine

Читайте також: 

СБУ ліквідувала схеми розкрадання коштів на харчуванні військових

У потязі «Льодовиковий експрес» можна пообідати з красивими краєвидами на Швейцарію

На благодійній гастровечері «ВОЄННИЙ МІШЛЕН» було зібрано 787 тисяч гривень на ЗСУ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi