Сирники підкорили офіси Google - PostEat

пошук

Сирники підкорили офіси Google
18-05-2023 0 424


24-28 квітня в офісах американської корпорації Google відбувся Ukrainian Food Week. Працівники компанії обідали українськими стравами у своїх кафе. Меню допоміг скласти український шеф-кухар Євген Клопотенко. Про це він повідомив у Facebook.

Страви, які скуштували працівники Google: сирники, вінегрет, деруни, львівські сирники, котлети по-київськи, салат з яблуком і морквою, форшмак, верещаку, борщ з пампушками. 

Також Євген Клопотенко додав, що він попрацював із Google Chefs, поділився техніками приготування українських страв і всякими автентичними фішками. 

“Ну і ясно шо поцікавився, як на Американщині відреагували на наші страви.

Ось нарізав вам прикольні факти:

  1. Українські страви їли 5 тисяч людей в 17 офісах Google, в регіоні Bay Area (Сан-Франциско, Сан-Бруно, Сан-Хосе, Маунтін-В’ю, Пало-Альто).
  2. Під час Ukrainian Food Week у SVL Share cafe бронювання порцій страв зросло в три рази. Боялися, що їм не вистачить, всі хотіли щось спробувати.
  3. Сирники стали настільки топовим топом, що команда Google організувала 3 кулінарні майстер-класи для співробітників. Вчилися готувати сирники, щоб можна було зробити їх вдома”, — розповів шеф-кухар.

Фото: Facebook Євген Клопотенко

Читайте також: 

Про що говорили на форумі «RestoPraktiki» у Києві

Компанія Keurig випускає кавомашину для приготування кави з льодом

У Канаді закривається антикапіталістичне кафе через відсутність доходів

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi