У Японії відтворили «400-річне» пиво - PostEat

пошук

У Японії відтворили «400-річне» пиво
13-03-2023 0 316


Музей у Нагасакі відтворив «400-річне» пиво місцевого виробництва. У музеї вважають, що їм вдалося відтворити те, що вважається першим у Японії вітчизняним пивом. Про це повідомляє NHK.

Музей відтворив пиво на основі записів у бухгалтерських книгах однойменного торгового дому, який існував близько 400 років тому на території міста Хірадо.

Згідно з бухгалтерськими книгами, у 1636 році для приготування пива було імпортовано коричневий цукор. Міська влада каже, що це найстаріший в Японії запис про виробництво пива.

Торік музей запустив проєкт із відродження напою, об’єднавшись із пивоварнею у префектурі Токусіма. Відтворена версія була заснована на рецепті пива, яке Нідерланди експортували на схід — також з коричневим цукром як основний інгредієнт. З огляду на те, що в ті часи сусло, як вважають, зберігалося в дубових бочках, для посилення аромату поточного продукту використовується дубова стружка.

Глава музею Йосіхару Окаяма вважає, що це пиво, мабуть, використовувалося як інструмент міжнародної взаємодії. 

Читайте також: 

У Великій Британії чоловіка вигнали з McDonald’s через його зовнішній вигляд

Штучний інтелект допоможе створювати напої в Японії

«Видавництво Старого Лева» випустило книгу «Шляхетна кухня Галичини»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi