У Великій Британії чоловіка вигнали з McDonald's через його зовнішній вигляд - PostEat

пошук

У Великій Британії чоловіка вигнали з McDonald's через його зовнішній вигляд
13-03-2023 0 534


У Великій Британії чоловіка вигнали з McDonald’s, бо його зовнішній вигляд «наводив жах» на відвідувачів. Про це повідомляє Mirror.

Джеймс Грем з 2013-го року веде незвичний спосіб життя: він ходить босоніж і навіть бігає так марафони. Але адміністрації ресторану McDonald’s такий вигляд клієнта не сподобався.

«Займаючись своїми справами, я просто сів і чекав на обслуговування, коли підійшла одна з офіціанток і сказала, що я не можу перебувати там без взуття. Я запитав її про це, і вона сказала «Нема взуття, нема сорочки — нема послуг”, — розповів чоловік.

Натомість співробітниця пішла за менеджером, який сказав, що Джеймс може порізатися. Джеймс Грем сказав, що вважає цей інцидент «трохи безглуздим», адже зовсім поруч грались діти, які теж часто бувають босими.

Чоловік надіслав листа McDonald’s, де висловив своє обурення через інцидент.

Представник McDonald’s сказав Mirror, що вони попередили свого клієнта, що для його власної безпеки і для комфорту інших відвідувачів, потрібно бути взутим у закладі. Проте в ресторані додають, що коли Джеймс відмовився, клієнту дозволили залишитися і доїсти перед відходом.

Фото: Mirror

Читайте також: 

Штучний інтелект допоможе створювати напої в Японії

«Видавництво Старого Лева» випустило книгу «Шляхетна кухня Галичини»

Євген Клопотенко приготує страви, які згенерує штучний інтелект

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi