В Ізюмі відкривається кав’ярня Makers - PostEat

пошук

В Ізюмі відкривається кав’ярня Makers
09-05-2024 0 162


Вже 10 травня в тестовому режимі розпочне роботу кав’ярня Makers в місті Ізюм. Офіційне відкриття заплановане на 17 травня. «Своїми силами за 3 дні з нічого майже побудували кав’ярню в Ізюмі. Для нас це шлях майже в рік, який реалізовується дуже швидко, з розумом та особливим підходом», — зазначають у повідомленні на сторінці Makers.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Måkers (@makerscoffeeshop)

Також засновники кав’ярні запрошують долучитись до відкриття в Іюзмі, надавши для оформлення інтер’єру будь-які цікаві речі: «Це може бути: кімнатні рослини, постери, вінілові пластинки, цікавий посуд, фігурки, стільці та інші цікаві меблі, настільні ігри, коври і може ще щось прикольне є. Також раптом у когось є проектор, який стоїть без діла — ми дуже хочемо робити в Ізюмі кіновечори для наших гостей». Приносити речі можна у кав’ярню Makers в Харкові на вулиці Сковороди, 66.

Makers — харківська мережа кав’ярень, яка працює з 2019 року. Заклади мережі були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів армією рф, проте завдяки допомозі гостей відновлювали приміщення та подовжували роботу.

Фото: www.instagram.com/makerscoffeeshop/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi