Вечеря на оглядовому колесі та доставка по-мішленівські від Costes Downtown - PostEat

пошук

Вечеря на оглядовому колесі та доставка по-мішленівські від Costes Downtown
15-10-2020 0 558


Ресторан Costes Downtown, із зіркою Мішлен, оголосив про дві унікальні гастрономічні події: спеціальну вечерю, яка відбудеться на Будапештському оглядовому колесі та запуск нової концепції, яка повністю змінить уявлення про доставку їжі.

Як зазначають представники закладу, о 19:00 17 жовтня оглядове колесо перетвориться на ресторан, де подаватимуть фірмові страви від мішленівського шеф-кухаря Мігеля Віейра.

Каролі Герендай, співвласник ресторанів Costes, зазначив, що ідея використати чортове колесо як ресторан виникла ще давно, проте це було неможливо реалізувати через його постійне використання туристами. Однак наразі туризм в Будапешті перебуває не в скрутному становищі, і саме тому це найкращий час для реалізації давньої ідеї. Він також зазначив, що будуть дотримані усі пандемічні правила безпеки, оскільки кабіни чортового колеса знаходяться на значній відстані одна від одної. Сама ж кабіна легко може вмістити чотири людини без порушення соціальної дистанції.

Фото: Costes Downtown website

Мішленівська доставка їжі

«На жаль, через ситуацію з карантином була призупинена робота не тільки розважальних парків, але і ресторанів. У результаті нам довелося закрити Костес на вулиці Радая. Костес, який знаходиться у центрі міста, продовжує працювати, але лише три дні на тиждень», — каже Герендай. «Але щоб не звільняти персонал, ми вирішили розробити нову концепцію доставки їжі додому. Вам не просто привозять їжу, а ви отримуєте повноцінну вечерю на мішленівському рівні у себе вдома”. Це означає, що тепер усі охочі можуть запросити кухарів та офіціантів ресторану до власного будинку, аби вони приготували страви закладу. Зазначається, що можна буде також брати участь у процесі, але мити посуд після вечері не потрібно, оскільки запрошений персонал про все подбає.

Фото: Costes Downtown Facebook

Читати ще: Burger King у Бельгії претендує на зірку Мішлен

1-зірковий мішленівський The Harwood Arms стає першим закладом у Великобританії, де використовують м’ясо рослинного походження

Пожежа у 3-зірковому мішленівському ресторані

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi