Пожежа у 3-зірковому мішленівському ресторані - PostEat

пошук

Пожежа у 3-зірковому мішленівському ресторані
30-09-2020 0 561


3-зіркоий мішленівський ресторан, який знаходиться у Мідвуді на території розкішного курорту Святої Єлени, був повністю зруйнований вогнем. Також постраждали сім виноробень та понад 36 236 акрів земельної ділянки.

На відео, яке було опубліковано журналістом Террі МакСвіні, видно як полум’я повністю охопило заклад. Занепокоєння щодо безпеки TRAM, який обслуговував відвідувачів та гостей курорту з початку 1980-х, було порушено в понеділок вдень, коли репортери почали публікувати фото з місця події та писати про неможливість врятувати заклад.

Представники курорту та шеф-кухар, Крістофер Костов, який понад десять років керував кухнею TRAM, відмовились надавати коментарі. Зі слів пожежників ресторан уже горів, коли вони прибули на місце події. У результаті будівля ресторану була знищена, а також магазин для гольфу і інший заклад Grill at Meadwood. “Спочатку нам вдалось згасити більшу частину полум’я, але потім система водопостачання і резервуари були знищені”, — заявив капітан пожежної бригади, Метт Дауленд.

Головна фото: Twitter Adam Housley

Читати ще:

Польща і Словенія у Гіді Michelin «Головні гастроміста Європи 2020» та тренди цього року

83% ресторанів з зірками Michelin знову відновили роботу

Французькі шеф-кухарі відмовляються від зірок Michelin, щоб стати доступнішими для гостей

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi