Воррен Баффет щодня випиває 5 банок Coca-Cola, хоча впродовж майже 50 років пив Pepsi Cola - PostEat

пошук

Воррен Баффет щодня випиває 5 банок Coca-Cola, хоча впродовж майже 50 років пив Pepsi Cola
01-02-2023 0 732


Американський інвестор, філантроп Воррен Баффет щодня випиває п’ять банок Coca-Cola, хоча до цього майже 50 років пив Pepsi Cola. Про це повідомляє Markets Insider.

«Я на чверть складаюсь з Coca-Cola», — сказав легендарний інвестор Воррен Баффет у 2015 році. Він пояснив, що цей напій становить 25% його щоденного споживання калорій.

Дон Кеог, продавець кави, який жив по сусідству з інвестором в Омасі у 1960-х, у 1981-му став інвестиційним директором Coca-Cola. Він запропонував Воррену спробувати Coca-Cola з вишневим смаком, яка тоді перебувала на етапі розробки. 

Баффету настільки сподобався новий напій, що 1986-го на засіданні акціонерів Berkshire Hathaway він заявив, що Cherry Coke стане «офіційним напоєм щорічних засідань Berkshire». Після цього Баффет перейшов з Pepsi Cola на Coca-Cola. 

«Після 48 років вірності іншому безалкогольному напою ваш голова, продемонструвавши безпрецедентну гнучкість у поведінці, перейшов на нову Cherry Coke. Відтепер вона буде офіційним напоєм щорічних зборів Berkshire Hathaway», — заявив Баффет.

Холдингова компанія інвестора Berkshire Hathaway володіє 400 мільйонами акцій Coca-Cola — це приблизно 9% акцій на суму близько 25 мільярдів доларів.

Фото: Markets Insider

Читайте також: 

Ritter Sport здивував всіх шоколадом зі смаком хрустких ніжок цвіркуна

У Дубаї пройдуть звані вечері з шеф-кухарем Юрієм Ковриженком

На Харківщині продавали вершкове масло-фальсифікат

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi