Японці відкрили заклад у Львові, який спеціалізується на оніґірі - PostEat

пошук

Японці відкрили заклад у Львові, який спеціалізується на оніґірі
15-03-2023 0 2548


Японці відкрили у Львові “Tokyo Sushi Ball”, який спеціалізується на оніґірі. Про це у Facebook розповів ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук.

За його словами, кілька японців приїхали до Львова як волонтери, а зараз відкрили перший у місті “Tokyo Sushi Ball”, який спеціалізується на оніґірі. Заклад розташований в магазині Могорич біля Привокзального базару.

“Японців мені, якщо чесно, шкода. Вони дуже старалися зробити все якісно, але при цьому дешево, і це їм трохи шкодить. Хто не пам’ятає, у Токіо Суші Бол подають онігірі. Це такі собі мішечки з рису та норі, які огортають начинку не по колу, а з усіх боків.

Начинка ця у ТСБ смачна. Післясмак і загалом відчуття після споживання онігірі та місо — приємні. Але. Післясмак відчувається краще, ніж смак під час споживання їжі, бо начинки дуже мало. Відверто зізнаюся, я не знаю, якими онігірі мають бути насправді. Люди кажуть, що такі вони й бувають у Японії. Але на мій український смак я б краще заплатив за онігірі з куркою теріякі не 97 гривень, а 150, але щоб там було при цьому удвічі більше курки. І крім місо залюбки б замовив ще додатковий соус.

Ну й відкривав би я такий заклад десь поближче до модних новобудов чи IT офісів, або принаймні біля універів, а не на Привокзальному. За годину в заклад заглядало людей з 5, розуміли, що там більше не вип’єш попіісєт, і виходили. Всі два столи відвідувачів у цей час були рестораторами, які прочитали про заклад у мене чи в Аврори Огородник”,розповів Всеволод Поліщук у Telegram. 

Також він додав, що індуси з Lotus Zaika India Ka повернулися у Львів, і знову годують індійськими стравами на Пекарській.

“Ще один класний заклад відкрився в ЖК, це тренд, який я обіцяв у січні, він працює. Your sarra в Авалоні на Мазепи – типове міське кафе з ізраїльським акцентом”, — підсумовує ресторанний маркетолог.

Фото: Facebook Всеволод Поліщук

Читайте також: 

У Вінниці пройде свято виноробів Vinnytsia Wine Days

На станції «Академік Вернадський» встановили артінсталяцію «Дім. Спогади»

Юрій Ковриженко долучиться до відкриття нового ресторану на Сейшелах

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi