Європейські Masters of Wine оберуть топ 24 найкращих українських вин сезону 2024 року - PostEat

пошук

Європейські Masters of Wine оберуть топ 24 найкращих українських вин сезону 2024 року
05-06-2024 0 220


Команда Wines of Ukraine ініціює важливий проект “ТОP 24 BEST WINES OF UKRAINE” з провідними експертами вин Master of Wine з Великобританії, Фінляндії, Нідерландів, Німеччини та Польщі. Визнані Masters of Wine з ключових європейських ринків залучаються до важливого дегустаційного заходу, що відбудеться 28-29 липня у Варшаві. Про це повідомляють на сторінці Wines of Ukraine.

Masters of Wine проведуть сліпу дегустацію близько 100 українських вин. Після дегустації буде оголошено TOP 24 (та шортліст ТOP 12) найкращих українських вин сезону 2024 року. Зазначають, що мета події — просувати бренд «Wines of Ukraine» на глобальному рівні та змінити глобальне сприйняття українського вина, підвищити обізнаність про бренд та сприяти розвитку експорту для українських виноробів.

Оцінювати зразки українських вин будуть визнані експерти, що проходять сувору підготовку та іспити, демонструючи виняткові знання вин та дегустаційні здібності. Їхні оцінки мають значну вагу серед споживачів, винних професіоналів та медіа, і вони допомагають формувати глобальні тенденції та рішення щодо купівлі вина. Вже є Майстри, які підтвердили свою участь в події, серед них Sarah Abbott, MW (Велика Британія), Richard Bampfield, MW (Велика Британія), Cees van Casteren, MW (Нідерланди), Caro Maurer, MW (Німеччина), Heidi Makinen, MW (Фінляндія), Wojciech Bonkowski, MW (Польща).


5 червня 2024 року — останній день подачі заявки, до 11 червня відбуватиметься реєстрація зразків, до участі запрошують виноробні, що відповідають таким критеріям:

  • лише ліцензовані виноробні;
  • мають намір виходити на експортні ринки чи вже там є;
  • SKU, що подаються на дегустацію, є в наявності в кількості не менше ніж 2000 пляшок для майбутніх продажів (важливо: саме того вінтажу, що подається на дегустацію);
  • готовність підписати контракт з мережею Сільпо;
  • при реєстрації на дегустацію чітко вказується ціна на внутрішньому ринку, а також ціна EXW на поточний вінтаж, що не може змінюватись постфактум у разі потрапляння до списку TOP 24/ TOP 12;
  • готовність надати не менше ніж 12 пляшок кожного SKU, що потрапили до списку TOP 24 BEST WINES OF UKRAINE, для майбутнього представлення на Road Show (по 2 пляшки на 6 заходів в 6 країнах)

Головна фото: Louis Hansel on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi