Залишаємося вдома: як сервіс Raketa допомагає боротися з пандемією - PostEat

пошук

Залишаємося вдома: як сервіс Raketa допомагає боротися з пандемією
18-03-2020 0 1775

Партнери

Автор


Сервіс доставки Raketa закликає українців залишатися вдома в умовах карантину.

Всеукраїнський карантин кардинально поміняв життя багатьох українців. Щоб дещо згладити незручності, сервіс доставки Raketa змінює правила роботи і роздає промокод, щоб українці могли урізноманітнити домашнє меню, не виходячи з дому.

Щоб клієнти і кур’єри не піддавали під себе ризику, сервіс Raketa пропонує наступні кроки:

  • безконтактна доставка. У коментарі до замовлення досить вказати «безконтактна доставка» і кур’єр в телефонному режимі уточнить, де залишити замовлення, щоб мінімізувати контакт;
  • безготівкова оплата. Готівкові гроші — переносник багатьох інфекцій, тому в ситуації, що склалася краще віддавати перевагу безготівковим розрахункам;
  • вартість послуг не змінюється. Доставка в Raketa безкоштовна без обмежень по вартості замовлення;
  • наявність маски і антисептика для рук — обов’язкові умови для роботи кур’єрів Raketa;
  • радіус доставки (відстань від клієнта до ресторану) збільшено з 2,5 до 3,5 км. Таким чином жителям спальних районів буде розширено вибір закладів;
  • нові ресторани. Кафе і ресторани в умовах карантину працюють тільки на доставку, тому Raketa зараз активно підключає нові заклади, щоб клієнти могли замовляти улюблені страви, які будуть доставлені протягом години.

Щоб ще більше стимулювати людей не порушувати карантин, Raketa пропонує скористатися промокодом vdoma. Він дає 100 грн знижки при безготівковій оплаті. Промокод діє у всіх містах, де доступна доставка від Raketa: Києві, Дніпрі, Харкові, Львові, Одесі та Вінниці.

Про компанію

Raketa — сервіс доставки їжі з ресторанів. Компанія доставила свій перший замовлення 5 березня 2018. На сьогоднішній день послугами Raketa можна скористатися в Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі та Вінниці. У 2020 році сервіс має намір зайти ще в 15 міст, після чого почнеться покриття всіх українських міст з населенням понад 200 тис.

Фото надані автором

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

 

Читайте також:

Доставка з ресторанів Києва: частина 1

Доставка з ресторанів Львова: ребра бургери піца паста

Доставка з преміум-ресторанів Києва: вишукана вечеря вдома

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi