12 причин дізнатись більше про британську шефиню Клер Сміт (Clare Smyth) - PostEat

пошук

12 причин дізнатись більше про британську шефиню Клер Сміт (Clare Smyth)
03-08-2020 0 1451

Автор


Клер Сміт перша і єдина британська шефиня, яка керує рестораном з трьома зірками Мішлен (Core, Лондон).

У 2018 Клер Сміт визнана Найкращою Шефинею Світу світу (World’s Best Female Chef) міжнародним рейтингом The World’s 50 Best Restaurants.

Клер Сміт 42 роки і вона працює на кухнях з 16 років.

Протягом 15 років зі усієї кар‘єри Клер Сміт працювала у ресторанах з трьома зірками Мішлен.

З 14 кухарів на кухні ресторану Клер Сміт лише 3 жінки. (Клер Сміт вважає, що має бути більше жінок, однак під час співбесід, пройшли лише 3 кандидатки).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Щефиня Клер Сміт планує використовувати своє ім‘я, щоб допомогти більшій кількості жінок досягти успіху в ресторанній галузі.

Клер Сміт вважає, що завдяки освіті та наставництву відпаде необхідність в «гендерних нагородах».

В 2012 році Клер Сміт очолювала кухню в ресторані Гордона Рамзі (Restaurant Gordon Ramsay).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Клер Сміт працювала з Аленом Дукасом в закладі Le Louis XV в Монте-Карло.

В Core, Клер Сміт використовує французькі методи приготування та техніки роботи з продуктом, але з акцентом на британську кулінарну традицію та з використанням продукції місцевої промисловості.

Заклад Core, що належить Клер Сміт, прикрашають картини британського мистецтва, столи, виготовлені з дерева з Північної Ірландії, а страви подають на фарфоровому посуді, що виготовляє британська компанія з 300-річної історією.

«Працюючи в сфері гостинності з 16 років, прочитавши усе, що можна прочитати та вивчити все, що можна вивчити, пропрацювавши в найкращих ресторанах світу, я вирішила, що не варто ходити в ресторани, де відчуваєш себе не комфортно», — каже Клер Сміт.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi