14 лютого в преміум-ресторанах Києва: святкуємо кохання. Частина 3 - PostEat

пошук

14 лютого в преміум-ресторанах Києва: святкуємо кохання. Частина 3
10-02-2020 0 2875


Редакція PostEat продовжує розповідати, як можна відзначити 14 лютого в преміум-ресторанах Києва. Які б сюрпризи ви не готували для своїх коханих вранці та вдень, вечір 14 лютого варто провести в чудовому ресторані. Адже спеціально для закоханих в преміум-ресторанах підготували романтичну святкову програму та особливе меню від шеф-кухаря.

Розповідаємо, що підготували до 14 лютого в преміум-ресторанах Києва та рекомендуємо встигнути зарезервувати столик.

GRANO

Де: вул. Болсуновська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (250–420 грн), основні страви (370–3000 грн), десерти (69–300 грн).

Страви: папарделе з фаршированими мідіями в томатному соусі – 300 грн, спагуті з восьминогом та в’яленими томатами – 480 грн, яловичі медальйони, обгорнені беконом, запечені на вугіллі; подаються з мікс салатом, томатами чері та соусом із зеленого перцю – 500 грн, ризото з морепродуктами – 430 грн, сідло кролика, начинене білими грибами та парміджано з соусом із білого шоколаду та горгонзоли – 550 грн.

Напої: коктейль Raspberry mint – 250 грн, коктейль White Lady – 220 грн, коктейль Mint Julep – 270 грн, матча лате – 99 грн, кава по-ірландськи – 200 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, шеф-кухар Костантіно Пассалаква, інтер’єр від римського архітектора Доменіко Арнальді, сніданки, дитяче меню, винна карта, вечори-дегустації, винна кімната, сомельє, тераса, бар, сезонне меню, парковка.

GRANO — стильний ресторан класичної італійської кухні на Печерську. В закладі можна скуштувати страви від іменитого шеф-кухаря Костантіно Пассалаква — він був одним із перших, хто показав Києву, якою є справжня італійська кухня. Лігурієць за походженням, Костантіно має неабияку пристрасть до риби та морепродуктів, яку постійно втілює у фірмових стравах GRANO. В меню ресторану представлені круді, холодні та гарячі антіпасті, традиційні супи, домашня паста і ризото, основні страви, приготовані на відкритому вогні, та класичні десерти. День всіх закоханих — чудова нагода познайомитись з оновленим меню GRANO та спробувати страви зі спеціального меню від шефа. Зустріне вас святковий аперитиво–комплімент від ресторану, а супроводжувати вечерю будуть жива музика і вогні великого міста за вікном. Затишний інтер’єр дозволить вам відчувати себе єдиною парою в ресторані. Не забудьте зарезервувати стіл за телефоном +380443399161.

Kritikos

Де: бульвар Лесі Українки, 30В

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (90–494 грн), пасти та ризото (191–409 грн), морепродукти (269–1100 грн).

Страви: крітарото з креветками – 358 грн, фірмове асорті з морепродуктів – 1100 грн, кефтадакі від бабусі – 297 грн, бурата з томатами та песто – 340 грн, крудо з лангустіна – 398 грн.

Напої: Atma Malagousia & Xinomavro 2018 – 200 грн/150 мл, Masottina Prosecco Treviso Extra Dry – 750 грн/ 750 мл, Donnafugata Damarino – 1000 грн/750 мл.

Деталі: ресторан грецької кухні, розташований на Печерську, тематичний інтер’єр, дві зали, контактна барна стійка, акцент на морепродукти, акваріум, фамільні рецепти, коктейлі, винна карта, вина келихами, підходить для банкетів, резерв столів.

Ресторан грецької кухні Kritikos на Печерську є продовженням родинної справи, яка зародилась 43 роки тому в грецькому місті Урануполі. В меню закладу представлені різноманітні страви з риби та морепродуктів, а також фірмові родинні страви, приготовані особливими способами. 14 лютого в ресторані Kritikos, залучившись підтримкою давньогрецького бога кохання Ероса, створять справжнє свято для всіх закоханих і не тільки. День, коли найсильніші вібрації кохання захоплять планету, варто розділити з рідними людьми, зібравшись на вечерю за спільним столом. В Kritikos на гостей чекає особлива атмосфера — театр пантоміми, різноманітні фокуси, подарунки й сувеніри від закладу та welcome drink коктейлі Bellini & Rossini. Зарезервувати стіл можна за телефоном +380443370200.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), плато морепродуктів (3300–5990 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: олiв’є з камчатським крабом i авокадо – 595 грн, хрусткий восьминіг із запеченою картоплею – 705 грн, турнедо з телятини з вершковим соусом, картоплею і грибами – 505 грн, філе сібаса з капонатою з овочів – 595 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні, де можна відчути всю красу заміського відпочинку в межах столиці. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком і бездоганний сервіс. В меню закладу — широкий вибір страв із м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. День закоханих у ресторані Fabius — це найатмосферніший вечір року, що подарує букет романтичних емоцій, вир пристрасних та чуттєвих вражень. На гостей чекає фантазійний перформанс про кохання від Art Inside з елементами гімнастики, балету та live music. Супроводжуватиме вечір романтичний вокал у виконанні Дмитра Литвинця, мелодії саксофону та Dj-сети. Усіх закоханих пригощаємо особливими коктейлями. Вартість та наявність квитків дізнавайтеся за телефонами +380503244046, +380676328417.

VaBene Bistro

Де: вул. Б. Хмельницького, 19/21

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (100–550 грн), паста (115–630 грн), страви з м’яса (210–1650 грн).

Страви: страчатела з помідорами, листям маш та соусом песто – 280 грн, салат із тунцем, обсмаженим в кунжуті, молодою картоплею, спаржевою квасолею і томатами чері – 295 грн, домашня паста тальоліні з трюфелями, гусячою печінкою та білими грибами – 630 грн, кус-кус по-сицилійському з морепродуктами та томатним соусом – 425 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, розташований в центрі Києва, сучасний інтер’єр, VIP-зала, сніданки, колекція вин, піца-меню, формат take away, дитяче меню, літня тераса, сезонні пропозиції в меню, спеціалітети від шефа, вина побокально, резерв столів.

Італійський ресторан VaBene Bistro знаходиться в центрі столиці, поруч з Оперним театром, в бізнес-центрі Leonardo. Більшість інгредієнтів для традиційних італійських страв ресторану постачають з Італії. В основному меню VaBene Bistro представлено 12 видів пасти з різноманітними інгредієнтами, ризото, брускети, карпачо, тартари і піца. 14 лютого в ресторані святкуватимуть по-італійськи емоційно та гаряче — на гостей чекає романтична вечеря при свічках пiд акомпанемент фортепіано. Особливий вечір подарує вашій половинці і вам неймовірні та незабутні враження. Резерв столів за телефоном +380443777565.

Маяк

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–530 грн), холодні закуски (140–495 грн), авторськi гарячi страви (225–1450 грн).

Страви: бурата з грушею або томатами чері – 245 грн, жульєн з гребінця та креветки – 245 грн, чорна телятина зі стейком із цвітної капусти та грибною піною – 425 грн, зелений салат з креветками та авокадо – 365 грн, лосось запечений зі спаржею, шпинатом, мідіями та соусом карі – 499 грн.

Напої: Shiraz Stump Jump d’Arenberg 2015 Australia – 180 грн/150 мл, Soave Classico Campagnola Italy – 225 грн/150 мл, Maison Blanche Bordeaux Blanc Maison Bouey 2015 – 800 грн/750 мл.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

«Маяк» — розкішний ресторан на березі Дніпра, з панорамних вікон якого відкривається дивовижний краєвид. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану класичні страви європейської та середземноморської кухонь з акцентом на страви-гриль.

La Veranda Kyiv

Де: вул. Академіка Богомольця, 7/14

Бюджет: ₴₴₴. Закуски та салати (180–386 грн), основні страви (360–780 грн), десерти (168–228 грн).

Страви: еспума з пармезану з овочевими чіпсами – 89 грн, равіолі з олениною та грибним рагу – 257 грн, судак в таджині з овочами – 360 грн, терін із дичини зі сметаною та гірчичним кремом – 198 грн, фісташковий фондан з пюре із руколи – 228 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: французька та італійська кухні, кухарі Томаш Фріштенський та Радек Давид, резерв столів, паркінг, доставка, тераса, формат take away.

La Veranda — це ресторан французької та італійської кухні. Безперечна перевага ресторану La Veranda — тихий сад, на який відкривається вид з великих панорамних вікон. Над стравами у La Veranda працюють шеф-кухарі Радек Давид і Томаш Фріштенський, завдяки їм ви можете спробувати цікаві гастрономічні поєднання французької та італійської кухонь. 14 лютого для закоханих приготують особливу вечерю — устриці, овочевий спрінг-рол, салат із креветками та кальмарами, філе білої риби з овочами/стейк з яловичини з грибами та чизкейк з малиною/ванільна панна котта з ягідним соусом. Вартість вечері 2600 грн на двох, резерв столу за телефоном +380631489024.

Comme Il Faut

Де: вул. Велика Житомирська, 2а

Бюджет: ₴₴₴. Taste оf Kyiv: салати (155–225 грн), основні страви (215–385 грн), десерти (125–195 грн).

Страви: бефстроганов – 345 грн, салат з індичкою – 225 грн, качина ніжка з карамелізованим яблуком – 285 грн, крем-брюле – 165 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розташований у готелі Intercontinental Kyiv в центрі Києва, французька кухня, страви української кухні, сезонне меню, сніданки, вишуканий інтер’єр у світлих тонах, літня тераса в стилі лаунж, кальян, дитяче меню, паркінг.

Comme Il Faut — ресторан вишуканої французької та української кухні при готелі класу люкс Intercontinental Kyiv. У романтичному ресторані Comme Il Faut з розкішним інтер’єром панує атмосфера справжньої паризької вітальні. 14 лютого в ресторані відбудеться вечеря зі спеціальним меню від французького шефа Стефана Вайттінадана. Супроводжуватимуть вечерю мелодії саксофону та відомі романтичні хіти від Neiba Traore. Кожного гостя зустрічатимуть келихом ігристого вина в якості вітального напою. Резерв столів за телефоном +380674733786.

Фото: GRANO, Kritikos, Fabius, VaBene Bistro, Маяк, La Veranda Kyiv, Comme Il Faut

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi