Банкет в форматі all inclusive: локації Києва для вашого свята - PostEat

пошук

Банкет в форматі all inclusive: локації Києва для вашого свята
01-04-2024 0 2145


Щоб організувати банкет в Києві, вам доведеться ретельно обрати серед безлічі ресторанів з вишуканими інтер’єрами та відміною кухнею. Для когось вирішальним фактором є місце розташування ресторану, хтось шукає улюблену кухню, а хтось мріє про банкет в форматі all inclusive — коли не потрібно нічого вирішувати, лише обрати готове меню та насолоджуватись спілкуванням з найріднішими. Зверніть увагу на готові пропозиції від закладів і ваш банкет в ресторані залишить лише приємні спогади.

Forrest Club | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Литовський, 20а

Години роботи: пн-пт 11:00-23:00, сб-нд 10:00-23:00

Бюджет: салати від 416 грн, основні страви від 385 грн, десерти від 79 грн.

Дещо з меню: брускети з креветками, крем-сир, біск – 345 грн, грильята з яловичини, овочів гриль – 416 грн, картопляні крокети з пармезаном з телячою щокою та карамелізованою цибулею – 375 грн, лазанья з морепродуктами – 575 грн.

Деталі: Forrest Club — ресторан для сімейного відпочинку і атмосферного проведення важливих подій. Тут вистачить місця для святкування весілля будь-якого масштабу: є три окремі локації для церемоній, зали для затишних і великих святкувань, окремі фотозони біля водоспаду і у лісі. Є різні рішення для банкету на будь-яку кількість гостей: тераса над озером для 100 гостей, тераса «Венеція» для 60 гостей, зала «Бельведер» для 20 гостей, винна зала для 55 гостей та веранда для 20 гостей. Вам із задоволенням допоможуть залучити до організації свята перевірених партнерів по декоруванню, живій музиці та ведучих, а поруч із закладом є простора парковка на 50 паркомісць, з зарядною станцією для електрокарів і охороною.

Крім цього є сформована пропозиція ідеального банкету All Inclusive: все для welcome party (закуски, pre-party bar), готове та різноманітне святкове меню (закуски, салати, гарячі страви, сорбет), безлімітний бар (просеко, біле і червоне вино, віскі Jack Daniel’s, горілка Хортиця Преміум, Aperol Spritz, Whiskey Sour, Gin Tonic, морс, узвар, чай, кава) та локація для весільних церемоній у подарунок. Деталі у менеджерів за телефоном +380674013939.

Сито-П’яно Italiano | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Відрадний, 103

Години роботи: щодня з 11:00 до 23:00

Бюджет: салати від 185 грн, основі страви від 198 грн, десерти від 55 грн.

Дещо з меню: карпачо з охолодженого лосося – 295 грн, брускета з салямі та соусом «романеско» – 140 грн, піца барбекю з курчам, овочами гриль та соусом «bbq» – 295 грн, чорні равіолі з креветкою та лісовими грибами – 225 грн.

Деталі: Ресторан «Сито-П’яно Italiano» пропонує гостям спробувати традиційні страви різних італійських регіонів. Італійські та авторські страви вам приготують на відкритій кухні, піцу подадуть з дров’яної печі Stefano Ferrara, а рибу і м’ясо обсмажать на відкритому грилі. Для особливих подій в ресторані є велика банкетна зала (до 35 гостей), камінна банкетна зала (до 20 гостей) та мала банкетна зала (до 16 гостей). Для іменинників і їх компаній від 12 гостей діє знижка 20% на меню ресторану.

Також в ресторані є пропозиція банкету All inclusive для 10 гостей вартістю 995 грн на людину — за 9950 грн на вашому банкетному столі будуть три види салатів, українські делікатеси та асорті сирів, паштет з курчати та скумбрія власного посолу з пряною картоплею, два види піци, шашлик з курчати та зі свинини, люля-кебаб з індички та з телятини, овочі гриль та соуси, великий «Наполеон» на десерт та алкоголь і безалкогольні напої. Деталі з телефоном +380968890909.

Бістро Пекаря | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Тарасівська, 29/50; смт. Глеваха, вул. Київська, 198

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Бюджет: салати від 194 грн, основні страви від 356 грн, десерти від 65 грн.

Дещо з меню: креветка панко з овочевою сальсою – 425 грн, салат зі смаженим баклажаном – 285 грн, равіолі з кроликом та пармезаном з білими грибами – 314 грн, котлети по-київськи з судака – 486 грн.

Деталі: «Бістро Пекаря» — це мережа сімейних ресторанів «з італійським акцентом», яка має локацію в Києві та заміський ресторан під Києвом, в селі Глеваха по Одеській трасі. Скоро планується відкриття ще двох закладів поза межами столиці – у Бучі та в місті Умань. «Бістро Пекаря» у центрі Києва на Тарасівській має елегантну банкетну залу розраховано на 70 гостей, виконану в пастельних тонах. Ресторан в селі Глеваха розташувався у місці з красивою природою, спокійною обстановкою і вирізняється прекрасним сервісом — для свята ви можете обрати банкетну залу на 60 гостей, камерну терасу на 30 гостей або літню терасу на 50 гостей.

Авторські страви, широка винна карта та спеціальні банкетні пропозиції — в ресторані зроблять все для того, аби ваш особливий день пройшов якнайкраще. Ви можете скористатись єдиним у всій мережі закладів форматом банкетів All inclusive, завдяки якому ви можете заздалегідь прорахувати вартість всього банкету. Банкетна пропозиція розрахована на банкет від 10 гостей з вартістю 1600 грн/1800 грн/2000 грн з гостя — вам запропонують готове меню обраних страв та безлімітний алкоголь. Деталі за телефонами +380988880028 (Тарасівська), +380674403090 (Глеваха).

Dediko | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Лобановського, 6А

Години роботи: щодня 10:00-21:00

Бюджет: салати від 175 грн, основні страви від 195 грн, десерти від 75 грн.

Дещо з меню: салат з ростбіфом – 285 грн, рулетики з баклажанів з кремом баже – 145 грн, хачапурі Дедіко чотири сири – 210 грн, хінкалі з телячим язиком та грибами в вершковому соусі – 172 грн/4 шт., курча тапака з часниковим соусом – 195 грн.

Деталі: Ресторан грузинської кухні Dediko знаходиться на Солом’янці. На двох поверхах ресторану розташувались 5 залів, чотири з яких ідеально підходять для проведення банкетів від 10 до 50 гостей. В меню ресторану зібрали найкращі традиційні страви грузинської кухні, м’ясні та рибні страви готують в хоспері. Для особливих подій можна обрати банкетну пропозицію «Матусине застілля» — це спеціально розроблене банкетне меню, де зібрані найкращі страви з фіксованою вартістю за гості 1250 грн/1550 грн на одну особу, вихід страв на кожного гостя від 1200 г та алкогольний безліміт (домашнє червоне або біло вино, домашня чача та настоянки). Пропозиція діє в ресторані при замовленні від 10 осіб. Деталі за телефоном +380933086121.

Hayloft.2.0 | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Години роботи: пн-чт 12:00 — 22:00, пт-нд 12:00-22:30

Бюджет: салати від 275 грн, основні страви від 295 грн, десерти від 95 грн.

Дещо з меню: Шпинатні завиванці з лососем та крем-сиром – 295 грн, Хумус з овочами, зеленню та креветками – 285 грн, Овочевий салат із сиром Фета у прованських травах – 275 грн, Філе форелі зі смаженими овочами та пряним вершковим соусом – 345 грн, шашлик із телятини – 425 грн.

Деталі: Ресторан Hayloft 2.0 знаходиться в парку відпочинку та розваг ВДНГ, в пішій доступності від станції метро ВДНГ, тому до нього легко дістатися. Ресторан пропонує кілька зал для проведення банкету: «Основний зал» до 60 гостей, «VIP зал» для камерного свята до 25 гостей і, звісно, велика відкрита тераса, що розрахована на святкування до 100 гостей. Поєднання локальних продуктів, сучасна подача і особливі авторські інтерпретації страв від шефа роблять меню HayLoft 2.0 особливим. В ресторані HayLoft 2.0 на ВДНГ ви зможете зібрати сім’ю та друзів за одним столом та скористатись різноманітними лояльними пропозиціями. Одна з таких — професійно складене готове меню з топових позицій вартістю 7500 грн, розраховане на 10 гостей. Деталі за телефоном +380675014888.

Головна фото: Forrest Club

Фото: Facebook Forrest Club, Сито-П’яно Italiano, «Бістро Пекаря», Dediko, Hayloft.2.0.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi