Банкетні зали Києва: пропозиції для будь-якого свята від ресторанів - PostEat

пошук

Банкетні зали Києва: пропозиції для будь-якого свята від ресторанів
12-05-2023 0 2694


Тепла року – кращий час для весілля, урочистих заходів та різноманітних банкетів, а вибір ресторану є одним із найголовніших, комплексних та відповідальних завдань. Бо треба знайти заклад із необхідною кількістю посадкових місць, із чудовим краєвидом, із літніми терасами, щоб було багато зелені та не галасливо. Ми шукали банкетні зали Києва і передмістя та в новій добірці розповідаємо про пропозиції для будь-якого свята від столичних ресторанів.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8; вул. Верхній Вал, 30

Бюджет: ₴₴.

Страви: севіче з креветками – 255 грн, салат із трьох видів томатів та бринзою – 188 грн, брускета з лососем, авокадо та крем-сиром – 225 грн, форшмак – 108 грн, рибне плато середнє – 990 грн, салат з ростбіфом та печеними овочами – 265 грн, рапани у вершковому соусі – 295 грн.

Деталі: ресторан одеської кухні, «рибне місце для посиденьок по-одеськи», тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, бізнес-ланч по будням з 13:00 до 16:00, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, які працюють на Подолі та в центрі на Арсенальній. Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, тюлечку з цибулькою, мідії у різних соусах, устриці та соте з морепродуктів. В тематичному ресторані «Одеса-мама» на Подолі на першому можуть розташуватись 45 гостей, також можна зібрати гостей на затишній літній терасі. «Одеса-мама» на Арсенальній має три зали, розташовані на першому поверсі — вінтажна архітектура, великі вікна створюють ідеальну атмосферу для проведення свята. Ви можете обрати окрему залу, розраховану на 45 гостей, більшу залу для 80 гостей чи залу біля входу на 30 гостей. Іменникам в закладі дарують знижку 20% на банкет по-одеськи. Деталі та резерв можна здійснити за номерами телефону: +380663907889 (вул. Московська, 8), +380952806430 (вул. Верхній Вал, 30).

Circolo Centrale

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 42

Бюджет: ₴₴.

Страви: піца Маргарита – 198 грн, брускета з ростбіфом – 215 грн,равіолі з томленою качкою та страчателою – 280 грн, ніжний ростбіф з соусом вітелло тонато – 298 грн, запечений камамбер з журавлинним конфітюром – 348 грн,

Деталі: італійська траторія, знаходиться у самому центрі Києва, стильний інтер’єр, класика італійської кухні, сніданки з 11:00 до 13:00, авторські страви, домашня паста різноманіття піци, моцарела бар, лімончело власного виробництва, різноманітна коктейльна карта, pet friendly, окремі зали, пропозиції для іменинників.

Circolo Centrale — заклад у концепції «італійська траторія» в самому центрі міста біля Золотих воріт. Шеф-кухар зібрав у меню траторії італійську класику та авторські позиції. В Circolo Centrale чекають гостей на родинні сніданки, дружні зустрічі та святкові особливі події. В закладі є затишні зали на різну кількість гостей: верхні зали на 15 гостей з видом на терасу та на 12 гостей, нижні зали на 18 гостей та 35 гостей. На терасі можна влаштувати свято на 70 гостей. Ваше свято відбудеться в теплій атмосфері з улюбленими піцею та пастою, а Circolo Centrale подарує вам знижку 20% на меню кухні та пляшку домашньої лімончело. Окрім цього, діють лояльні умови на алкоголь: з понеділка по четвер при умові передзамовлення cork fee, а з п’ятниці по неділю можливо частково взяти cork fee. Зарезервувати своє італійське свято можна за номером +380504166306.

Сіль Землі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова, 1А

Бюджет: ₴₴

Страви: паштет із м‘яса косулі з ожиною та маслом гхі – 265 грн, салат з яловичим ростбіфом і козячим крем-сиром під соусом з ожини – 385 грн, теплий яловичий язик з діжонською гірчицею та білим хріном – 475 грн, шашлик із яловичої вирізки – 460 грн, карамелізований баклажан з томатами конкасе та страчателлою – 300 грн.

Деталі: ресторанний комплекс, знаходиться на Софіївській Борщагівці, тематичний інтер’єр; сучасна українська, європейська та азійська кухні; страви на компанію, літня тераса, європейські та українські вина, авторські та класичні коктейлі, кальян, графік роботи: середа з 16:00 до 23:00, четвер – неділя з 12:00 до 23:00.

«Сіль Землі» — сучасний ресторанний комплекс в етно-стилі. В ресторані палко підтримують національну кухню у її неповторному стилі та сучасному виконанні. Меню закладу поділяється на розділи: Рідні, Західні та Східні Землі, аби кожен гість обрав для себе страви до смаку. В індивідуальному порядку для гостей також можуть бути приготовані спеціальні страви за особистими побажаннями. Барне меню містить широку винну карту та авторські напої. В комплексі «Сіль Землі» є різноманітні можливості для проведення вашого свята — для банкетів та фуршетів пропонують зали на 1 та 2 поверхах, а також банкетні будиночки. На першому поверсі є велика зала на 130 гостей (200 гостей на фуршет) та мала зала на 18 гостей. На другому поверсі є зала на 80 гостей (150 гостей на фуршет). Серед банкетних будиночків є великий на 16 гостей, середній на 10 гостей та три будиночки на 6 гостей. Додатково ви можете замовити послуги декораторів, які врахують ваші побажання та прикрасять зали до вашого свята. Деталі та резерв за номером телефону +380971866767.

Бelkin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Перемоги, 40

Бюджет: ₴₴.

Страви: тартар з телятини та лисичками – 340 грн, пате з курячої печінки з ожиновим кюлі, карамелізованим фундуком та булочкою бріош – 220 грн, Skirt Steak з пюре із ячменя та брюсельською капустою – 460 грн, піца ростбіф з трюфельною пастою – 369 грн.

Деталі: сімейний ресторан, знаходиться у парку Пушкіна, дизайнерський інтер’єр, локальні продукти, дров’яна піч і відкритий мангал; сніданки будні 12:00-14:00, вихідні 11:00-14:00; власна кондитерська, дитяче меню, коктейльна карта, резерв столів.

«Бelkin» — сімейний ресторан у парку Пушкіна з атмосферою заміського відпочинку в межах міста для всієї родин. В інтер’єрі використані натуральні матеріали, а багатьом речам надано друге життя. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська, дров’яна піч і відкритий мангал та європейська кухня з локальних продуктів. Ресторан у парку, можливість зонування закладу, вишукані страви та різномастість алкогольної карти в ресторані «Бelkin» зроблять ваше свято особливим. Діє система знижок до дня народження (на меню кухні) — знижка 10% від 10 гостей, знижка 15% від 20 гостей. Для бронювання та інших питань +380968886488.

Forrest Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Мінський, 20а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: брускета з телятиною – 198 грн, карпачо з лосося – 475 грн, салат з овочами та телятиною на грилі – 416 грн, деруни, лосось, крем-сир – 475 грн, люля-кебаб з індички – 385 грн, телятина з лісовими шишками – 645 грн.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — ресторан для сімейного відпочинку. На території комплексу є кілька фотозон, які стануть відмінною локацією для фотосесії. У меню зібрані кращі страви української, грузинської, італійської, американської та французької кухонь. Винний бутік, в якому зібрані кращі напої з Франції, Італії, Чилі. Тут вистачить місця для святкування будь-якого масштабу: є простора головна зала, засклена тераса для 100 гостей, літня тераса й окремі будиночки для невеликих компаній. Замовити банкет можна за номером +380674013939.

AlFresco

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Ходосівка, Обухівське шосе, 6

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: карпачо з сібаса – 593 грн, брускети з перцем саріа, рикота афуміката – 275 грн, соте з бебі кальмарів – 815 грн, ризото з копченим вугрем – 595 грн.

Деталі: заміський італійський ресторан, знаходиться у передмісті Києва, сімейний відпочинок, стильний інтер’єр, кілька зал, тераса, дитячий клуб, підходить для банкетів, власна випічка, піца у дров’яній печі, паста власного виробництва, власний хліб, широка винна карта, резерв столів.

AlFresco — заміський ресторан італійської кухні на Обухівському шосе. В ресторані готують італійську кухню з акцентом на салатах з овочами та зеленню, морепродуктах, великих стравах для компаній. Територія ресторану поєднує красу природи та спокоєм, є локації для фотозони. Для святкування в ресторані доступні різні зали: великий основний зал на 124 гостя, зал AlFresco на 48 гостей, велика банкетна кімната на 18 гостей, мала банкетна кімната та VIP зал на 10 гостей. Зараз доступні також літня тераса, на якій можна зібрати до 96 гостей, і тераса біля фонтану на 40 гостей.

Головна фото: Circolo Centrale

Фото: Facebook «Одеса-мама», Circolo Centrale, «Сіль Землі», Бelkin, Forrest Club, AlFresco.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi