Бізнес-ланчі в Києві: де пообідати в центрі та на Подолі - PostEat

пошук

Бізнес-ланчі в Києві: де пообідати в центрі та на Подолі
05-06-2020 0 1334


Бізнес-ланчі в Києві шукала редакція PostEat. Якщо ви повернулись до офісного робочого режиму і саме шукаєте ідеальну локацію для обіду, наш огляд стане в пригоді. Ми підібрали для вас різноманітні київські заклади з цікавими концепціями та різноманітними кухнями, аби ви обрали заклад до душі.

BEEF meat & wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴. Ланч (240–340 грн), стартери (90–880 грн), м’ясо (360–1680 грн).

Страви (з меню ланчів): салат з качкою, терін з лосося, капрезе ді буфало, гаспачо, окрошка, форель на грилі, мітболи з пюре та журавлиною, кебаба з фісташками.

Напої: келих вина – 90 грн.

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки, бізнес-ланчі, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, літня тераса, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. В меню представлені стейки з американської, іспанської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. Пообідати в закладі пропонують різними комбінаціями ланчу — два стартера або основна страва коштують 240 грн, стартер та основна страва – 300 грн, а вартість комбінації двох стартерів та основної страви коштує 340 грн. Окрім страви на вибір, кожен день в ресторані діє обідня пропозиція дня із трьох страв.

Liberty Diner

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 28

Бюджет: ₴₴. Бургери (175–275 грн), закуски та салати (95–189 грн), піца (172–285 грн).

Страви (з меню ланчів): овочевий салат з мусом із сиру фета, цезар з індички, піца Маргарита», веганський бургер, лаврак з картопляним пюре, біф бургер, солянка з пастрамі.

Напої: пиво – 49 грн, вино – 69 грн.

Деталі: класичний дайнер, знаходиться на Подолі, американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», концептуальний дизайн, бургери, італійська піца з дров’яної печі, ланчі з 12:00 до 16:00, содова власного виробництва, вина побокально.

Liberty Diner — це якісна американська кухня на Подолі у форматі класичного дайнера від рестораторів братів Гусовських. В закладі готують більше десятка варіантів начинок для бургерів, булочки бріош для яких випікають власноруч. Всі бургери подають з картоплею фрі та соусом айолі або коул слоу. Ланчі в закладі пропонують з 12:00 до 16:00 — за 199 грн можна обрати стартер, основну страву т кока-колу. За додаткову плату можна замовити вафельний торт, а з напоїв пиво чи вино.

Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–269 грн), основні страви (165–1390 грн), стейки (425–1650 грн).

Страви (з меню ланчів): місо суп з лососем, стейк із тунця з паровим рисом, спрінг рол з овочами, курка wok з овочами, скляна локшина з мідіями, рол з вугрем, філе міньйон з овочами.

Напої: цитрусовий лимонад, сквош ягідний, чорничний лимонад, грейпфрутовий лимонад

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, ланч, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан із азійським акцентом у меню на Воздвиженці. Заклад є частиною сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. В меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, а також стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі. У будні дні в ресторані з 12:00 до 16:00 можна пообідати за 149 гривень — до ланчу входять дві страви та напій з щоденного меню, яке оновлюють кожного тижня.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (140–325 грн), салат (125–215 грн), страви з м’яса (185–245 грн).

Страви (з меню ланчів): грильоване листя салату з в’яленою олениною, крем-суп з грибів, риба в хрусткій паніровці з зеленими овочами та соусом бешамель, куряча котлета з рисом та соусом з в’ялених томатів.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, резерв столів, формат take away, тераса, авторська карта напоїв, доставка.

Ресторан сучасної української кухні BARVY являє собою гармонійний тандем гастрономічного та арт-простору. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні та спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. По буднях з 12:00 до 15:00 в ресторан готують бізнес-ланчі — ви можете замовити 2 страви за  245 гривень або 3 страви за 285 гривень, обравши позиції з обіднього меню.

Sam’s Steak House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 37

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (105–465 грн), основні страви (195–680 грн), десерти (55–145 грн).

Страви (з меню ланчів): борщ зі сметаною, паста-салат з копченою курячою грудкою, скумбрія на грилі з овочами, паста з грибами та пармезаном, бургер з котлетою із яловичини та картоплею по-ірландськи, стейк філе-міньйон.

Напої: ягідний компот – 20 грн, еспресо/американо/чай – 30 грн, келих вина – 70 грн.

Деталі: ресторан входить до групи компаній «Мировая карта», акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів.

Sam’s Steak House — перший ресторан в Україні, що в 1996 році впровадив вдосконалену технологію вологого дозрівання стейків. Також в ресторані є американські стейки всесвітньо відомої фірми Creekstone Farms. По буднях з 12:00 до 16:00 в Sam’s Steak House великий вибір ланчів: стейк-ланч за 335 грн (за дві страви) та 385 грн (за три страви), бургер-ланч за 190 грн (за дві страви) та 225 грн (за три страви), альтернативний ланч за 165 грн (за дві страви) та 195 грн (за три страви). До кожного ланчу подається хліб і вода з лимоном і м’ятою.

Головна фото: Sam’s Steak House.

Фото: Facebook BEEF meat & wine, Liberty Diner, Oxota NA Ovets, BARVY, Sam’s Steak House.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi