пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Борщ в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Борщ є однією із найпопулярніших страв української кухні. Цю першу страву подають у багатьох ресторанах столиці, а шефи закладів експериментують з інгредієнтами, щоб надати борщеві нового смакового звучання. Редакція PostEat дізнавалась, де і який готують борщ у Києві.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а
Бюджет: ₴₴₴. Салати (192–345 грн), гарячі страви (194–725 грн), десерти (124–175 грн).
Страви: борщ червоний з підкопченими ребрами мангалиці – 172 грн, борщ червоний український – 165 грн, борщ зелений з домашньою куркою та перепелиним яйцем – 165 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, прогулянки по річці в теплу пору року, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.
Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України — тут знайшлося місце для риби дніпровського і чорноморського вилову, для закарпатського баноша, гуцульських страв, а також для львівського сирника і знаменитого київського торта. В ресторані готують класичний червоний український борщ, зелений борщ з домашньою куркою та червоний борщ з підкопченими ребрами мангалиці.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 3
Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (75–325 грн), салат (130–215 грн), страви з м’яса (175–340 грн).
Страви: червоний борщ з м’ясом вепра та пиріжками – 135 грн, зелений борщ з фрикадельками з індички та пиріжками – 135 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: сучасна українська кухня, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, резерв столів, формат take away, тераса, авторська карта напоїв, доставка.
Ресторан сучасної української кухні BARVY являє собою гармонійний тандем гастрономічного та арт-простору. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні та спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. В закладі готують червоний борщ з м’ясом вепра та зелений борщ з фрикадельками з індички, які подають з пиріжками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Саксаганського, 15
Бюджет: ₴₴. Закуски (95–173 грн), салати (109–183 грн), основні страви (157–193 грн).
Страви: український борщ з яловичиною та закусками – 127 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться в центрі міста, локальні продукти, домашній інтер’єр, вина побокально, музичні вечори, сніданки, літня тераса в європейському стилі, доставка.
Spelaya Kanareyka — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів. Ресторан відкрив дніпровський ресторатор Олексій Карпов. В Spelaya Kanareyka відтворено домашню атмосферу, де насолоджуються смачними стравами і невимушено спілкуються. В меню представлені авторські страви з локальних продуктів, а борщ готують з яловичиною та подають з традиційними закусками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Майдан Незалежності, 1
Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (19–148 грн), салати (69–139 грн), основні страви (138–199 грн).
Страви: червоний борщ – 79 грн, український сет – 159 грн.
Напої: KyivMule – 99 грн, пиво «Львівські Сурмачі» – 89 грн, помаранчева кава – 69 грн.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, українська кухня, арт-простір, великий вибір настоянок та наливок, зали для банкетів, pets friendly, cork fee, жива музика, kids friendly, сети для компанії.
«Остання Барикада» — українська гастрономія в самому серці Києва, яка є частиною сім’ї ресторанів Діми Борисова. Концепція ресторану — культурно-гастрономічний простір, де регулярно проходять концерти, презентації книг, дискусії та виставки. В меню «Останньої Барикади» представлені страви сучасної української кухні, фермерські сири і вино українського виробництва. В ресторані можна замовити червоний борщ, до якого пасуватиме український сет з копченого й солоного сала, бекону, домашньої ковбаси з гірчицею та хроном.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Пушкінська, 2-4/7
Бюджет: ₴₴. Салати (49–216 грн), ковбаси (122–275 грн), вареники (92–179 грн).
Страви: фірмовий борщ «Корчма» – 86 грн, борщ пісний з копченою грушею – 55 грн, борщ зелений від «Тараса» – 69 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: ресторан української кухні, знаходиться в центрі Києва, 7 окремих зал, сезонне меню, вареники ручного ліплення, банкетне меню, доставка, кейтеринг, літня веранда, дитяча кімната, майстер-класи для дітей і дорослих, можна привести іноземного гостя, резерв столів.
«Корчма «Тарас Бульба» — двоповерховий ресторан в центрі столиці з майже двадцятирічною історією. У закладі гості можуть спробувати традиційні українські страви зі свинини, телятини, риби, птиці, приготовані в традиційних горщиках в печі. Також в меню ресторану «Корчма «Тарас Бульба» представлений великий вибір перших страв — фірмовий борщ «Корчма» готують на бульоні зі свинини та яловичини, а подають з домашньою сметаною, зеленою цибулею та пампушками з часником.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Семена Скляренко, 5Б
Бюджет: ₴. Холодні закуски (83–126 грн), салати (78–129 грн), основні страви (99–132 грн).
Страви: фірмовий борщ із сметаною, пампухами та салом – 75 грн.
Напої: настоянка борщівка – 35 грн/50 мл, еспресо – 33 грн, коктейль «ЧеріКола» – 75 грн.
Деталі: сімейний ресторан, два поверхи, авторський дизайн інтер’єру, страви української та італійської кухонь, фірмові рецепти, сніданки щодня з 10:00 до 13:00, дитячий куточок, майстер-класи для дітей, кальян на другому поверсі, наливки та лимонади власного виробництва, вибір побокальних позицій вина, take away.
«BUDUБорщ» — сімейний ресторан на автозаправному комплексі мережі KLO. Інтер’єр закладу авторський, виконаний у кольорах морської хвилі та поєднує сучасність і український колорит. В меню закладу представлені класичні страви української та італійської кухонь. В закладі готують фірмовий борщ за власним рецептом, який подають зі сметаною, пампухами та салом.
Головна фото: «BUDUБорщ»
Фото: Facebook ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі, BARVY, Spelaya Kanareyka, Остання Барикада, Корчма Тарас Бульба, BUDUБорщ.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi