Бранчі в Києві: куди йди за смачною їжею та затишною атмосферою - PostEat

пошук

Бранчі в Києві: куди йди за смачною їжею та затишною атмосферою
25-08-2020 0 4381


Бранчі в Києві шукала редакція PostEat. Приємно почати вихідний день в колі сім’ї за смачним сніданком-обідом, який може тривати годинами — саме для цього більше сотні років тому з’явився бранч. Редакція PostEat розповідає, де шукати бранчі в Києві та чим у закладах пропонують неспішно смакувати. Ми підібрали для вас затишні ресторани в різних куточках міста, де ви зможете поснідати у вихідний день як зранку, так і ввечері.

Bassano Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴₴. Супи (120–390 грн), салати (240–390 грн), паста (270–495 грн).

Страви: авокадо тост з кіноа – 180 грн, сирники з рикоти зі сметаною та соусом  із сезонних фруктів/ягід – 115 грн, равіолі з вишнею – 125 грн, вівсяна каша із сезонними фруктами або ягодами – 105 грн, гранола ягідна з йогуртом – 160 грн, яйця бенедикт або скрамбл зі слабосолоним лососем та авокадо на полб’яному хлібі – 195 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, сніданки, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.

Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин, більшість з яких в Україні не представлені. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. Сніданки в ресторані готують у вихідні з 09:00 до 13:00 — пропонують авокадо тост, сирники з рикоти, равіолі з вишнею, яйця Бенедикт зі слабосолоним лососем та вівсянку із сезонними фруктами або ягодами.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (75–325 грн), салат (130–215 грн), страви з м’яса (175–340 грн).

Страви: з меню бранчів на дату, що вас цікавить, можна ознайомитися за запитом на офіційній сторінці у закладу в Facebook.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сучасна українська кухня,  шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, резерв столів, формат take away, тераса, авторська карта напоїв, доставка.

Ресторан сучасної української кухні BARVY являє собою гармонійний тандем гастрономічного та арт-простору. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні та спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Щонеділі з 13:00 до 16:00 в ресторані триває безлімітний сімейний бранч — вишукане меню з класичних страв та авторських позиції від шефа, неймовірний острів десертів та вдосталь напоїв на будь-який смак, а також буде цікава анімація для дітлахів. Вартість участі: 495 грн для дорослих (дітям 10-14 років знижка 50%, дітки до 10 років безкоштовно).

Très Branché — brunch café à la mode

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лисенка, 4

Бюджет: ₴₴. Бранчі (175–198 грн), круасани, сендвічі та тости (40–152 грн), салати (165–268 грн).

Страви: бранч a la BRANCHE – 175 грн, сніданок по-ельзаськи – 188 грн, бранч «Сен Тропе» – 184/198 грн, яйця пашот на ніжному маші з авокадо – 156 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: бранч-кафе, заклад сім’ї ресторанів Très Franсais, розташований у центрі Києва, французькі спеціалітети, свіжа випічка, оригінальний яскравий інтер’єр, майстер-класи для дітей, фестивалі та тематичні заходи, тераса, барне меню, винна карта.

Très BRANCHÉ — повноцінне бранч-кафе в центрі міста, де можна смачно поснідати з самого ранку і до пізнього вечора. Різноманіття страв задовольнить бажання кожного гурмана — тости, круасани, сендвічі, сирники, вафлі, панкейки, бургери та каші. Можна поснідати стравами з яєць: яйцем пашот на ніжному маші з авокадо або скремблом, омлетом, яєшею чи яйцями бенедикт на вибір з авокадо, мікс салатом та домашньою гранолою. Також в Très BRANCHÉ можна скуштувати особливі фірмові grand-бранчі — наприклад, a la BRANCHE з легким йогуртом, фермерським сиром, авокадо, житнім хлібом, шпинатом, скремблом або «яйцем у мішечок», круасаном, джемом, маслом та грейпфрутом.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (165–595 грн), салати (175–655 грн), паста і ризото (205–395 грн).

Страви: яйця Бенедикт з лососем і голландським соусом – 170 грн, шакшука – 85 грн, омлет із лососем та авокадо – 265 грн, сирники зі сметаною – 160 грн, млинці з ванільним сиром, журавлиною і родзинками – 115 грн, тост з авокадо та козиним сиром – 250 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, велика винна шафа, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Меню ресторану розроблене відповідно до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. Пізні сніданки в ресторані подають щодня з 11:00 до 15:00 — ви можете почати свій день із яйця Бенедикт з лососем і голландським соусом, омлету із лососем та авокадо або млинців з ванільним сиром, журавлиною і родзинками.

Satori restaurant & bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (97–245 грн), основні страви (125–320 грн), десерти (65–155 грн).

Страви: авокадо тост з яйцем пашот на цільнозерновому хлібі – 155 грн, авторська піцетта з шакшукою та кебабом з яловичини – 145 грн, а-ля сніданок бенедикт з маринованим лососем – 165 грн, ранковий хумус боул з м’яким яйцем, фалафелем та сиром фета – 130 грн, домашні сирники з кремом шанті та сезонними ягодами – 125 грн.

Напої: ромашковий лимонад – 60 грн, тропічний лимонад – 95 грн, капуоранж – 65 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної та середземноморської кухні, лаунж-бар, змістовна чайна карта, чайний сомельє, тераса, roof-top, бар, стильний сучасний інтер’єр, кілька зал, авторські коктейлі, чайна колекція.

Satori Lounge — ресторан близькосхідної і середземноморської кухні з цікавими чайною та коктейльною картами. Заклад знаходиться у внутрішньому дворі, має дві великі зали та простору терасу на даху. Тут дуже зелено і завжди тихо, не дивлячись на те, що ресторан розташований в максимальній близькості до центру міста. Бранчі в Satori restaurant & bar подають щодня з 12:00 до 16:00 — до кожного бранча подають келих ігристого, каву або чай.

Dos Amigos

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 51/87

Бюджет: ₴₴. Закуски (60–110 грн), салати (120–130 грн), основні страви (120–250 грн).

Страви (з меню бранчів): панкейки з джемом, панкейки по-техаськи з яєчнею та беконом, панкейки по-мексиканськи зі згущеним молоком та корицею, ранковий тако, вестерн сендвіч, сендвіч blt з омлетом; яєчня з двох яєць, бекон, томат гриль, салат мікс, тости; омлет по-американськи, омлет південно-західний, омлет ковбойський.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа закладів мексиканської кухні, резиденти фестивалю Ulichnaya eda, техасько-мексиканська кухня, доставка, take away.

Dos Amigos — це мережа закладів мексиканської кухні, де гостям відкривають багатогранність смаків Мексики. В меню соковиті тако та буріто, ароматний чилі кон-карне, хрусткі начоси з пікантним гуакамоле, бургери, фахітас та чурос. У Dos Amigos на Саксаганського кожні вихідні з 11:00 до 16:00 діє бранч-меню, з якого можна замовити будь-яку страву і вибрати до нього напій (вода, сік, каву, коктейлі «Кривава Мері» або «Мімоза») за 100 грн.

Фото: Facebook Bassano Ristorante, BARVY, Très Branché — brunch café à la mode, Villa Riviera, Satori restaurant & bar, Dos Amigos.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi