Бурата в ресторанах Києва: запечена у тісті, з оливковою олією та з соусом песто - PostEat

пошук

Бурата в ресторанах Києва: запечена у тісті, з оливковою олією та з соусом песто
05-10-2021 0 238


Бурата в ресторанах Києва — тема матеріалу PostEat. Бурата — це італійський свіжий сир, котрий готують з буйволячого або коров’ячого молока та вершків. Цей сир відносять до сімейства сирів моцарела. Бурата зовні схожа на моцарелу, але має м’яку вершкову консистенцію. Бурату додають до салатів та піци або споживають як самостійну закуску, доповнюючи смак оливковою олією чи соусами.

La Fontana

Де: вул. Московська, 31/33

Бюджет: ₴₴.

Страви: асорті крафтовтих сирів з власної сироварні – 220 грн, домашня бурата з руколою, печеним перцем, томатами та оливковою олією – 185 грн.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, належить до мережі ресторанів Tarantino Family, фонтан, традиційні страви італійської кухні, сніданки щодня з 11:00 до 15:00, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, літня тераса, дитяча кімната, спеціальні пропозиції, резерв столів.

La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську у кінотеатрі «Зоряний». Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family. В меню — традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі, піца з дров’яної печі та різноманітна домашня паста. В La Fontana ви можете спробувати домашню бурату з руколою, печеним перцем, томатами та оливковою олією або познайомитесь з асорті крафтовтих сирів із власної сироварні ресторану.

Spezzo

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴.

Страви: бурата – 164 грн, тарілка сирів власного виробництва – 268 грн, салат з буратою, печеним перцем та руколою – 215 грн, піцета з буратою й томатами – 185 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.

Мережа італійських ресторанів Spezzo з власною пекарнею і сироварнею дотримується кращих традицій італійської гостинності. Тут на вас завжди чекають смачні італійські сири, паста ручної роботи, домашній хліб, піца та ароматна випічка. Особливістю ресторану Spezzo на Великій Васильківській є власна сироварня, де кожен гість може спостерігати за роботою сировара. В ресторані виготовляють м’які сири, які можна спробувати кожен окремо або замовити тарілку сирів. Особливої уваги сирних гурманів варта бурата — її можна замовити окремо чи насолодитись її ніжним вершковим смаком у салаті з печеним перцем та руколою, а також оцінити її ідеальне поєднання з томатами у піцеті.

Італійська Редакція

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴.

Страви: трюфельна бурата – 395 грн, бурата з полуницею – 395 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (вихідними з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В ресторані пропонують запечену в тісті трюфельну бурату з песто та томатами, а також бурату з полунично-томатним кремом, полуницею на грилі та анчоусами.

Бelkin

Де: проспект Перемоги, 40 (парк імені Пушкіна)

Бюджет: ₴₴.

Страви: бурата з запеченим перцем – 270 грн.

Деталі: сімейний ресторан, знаходиться у парку Пушкіна, дизайнерський інтер’єр, локальні продукти, дров’яна піч і відкритий мангал, власна кондитерська, дитяча зона,

«Бelkin» — сімейний ресторан у парку Пушкіна з атмосферою заміського відпочинку в межах міста для всієї родин. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська на чолі з десертним шефом зі школи Le Cordon Bleu, дров’яна піч і відкритий мангал. В інтер’єрі використані натуральні матеріали, а багатьом речам надано друге життя. Це ідеальне місце для просторого сімейного ресторану із сучасною європейською кухнею з сезонних і локальних продуктів. В якості закуски можете обрати бурату з запеченим перцем.

Follower

Де: вул. Велика Васильківська, 24

Бюджет: ₴₴. 

Страви: бурата з тріо томатів, маринованим філе лимону та фундуком – 367 грн, піца з прошуто кото, італійською буратою, руколою та томатами чері – 325 грн.

Деталі: концептуальний ресторан американської та італійської кухні, знаходиться в центрі міста, інтер’єр – архітектурне бюро Yodezeen, сніданки, тосканська піца, дитяче меню, винна карта, резерв столів.

Ресторан американської та італійської кухні Follower знаходиться в центрі міста. Інтер’єр ресторану Follower довірили архітектурному бюро Yodezeen. У кожній категорії меню ресторану об’єдналися пристрасна любов італійців до готування і новаторський підхід американців — тут є паста, тосканська піца, манхеттенський чаудер та міланський шніцель. В Follower ви можете спробувати бурату з тріо томатів, маринованим філе лимону та фундуком, а також піцу з прошуто кото, італійською буратою, руколою та томатами чері.

Тісто, сир і тітка Белла

Де: вул. Хорива, 1/2е

Бюджет: ₴₴. 

Страви: бурата на овочевій подушці з соусом песто – 188 грн, піца бурата – 265 грн.

Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.

«Тісто, сир і тітка Белла» — домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимира Григорі. Інтер’єр ресторану лаконічний, затишний та атмосферний — ніби великий будинок італійської родини. В закладі пропонують неаполітанську піцу за старовинними рецептами, пасту власного виробництва, легкі салати та різноманітні антипасті, до яких гарно підійде легке італійське вино. В ресторані ви можете спробувати бурату на овочевій подушці з соусом песто, а також піцу з буратою, мортаделою та в’яленими томатами.

Фото: Facebook La Fontana, Spezzo, Італійська Редакція, Бelkin, Follower, Тісто, сир і тітка Белла.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi