Де їсти крабів та лобстерів у Києві: преміум ресторани столиці - PostEat

пошук

Де їсти крабів та лобстерів у Києві: преміум ресторани столиці
05-12-2019 0 2908


Де їсти крабів та лобстерів у Києві, дізнавалась редакція PostEat. Якщо ви хочете скуштувати цікаві страви з морепродуктів, наша підбірка стане вам у пригоді. Ми підібрали 6 закладів столиці, де ви можете замовити крабів та лобстерів, а також вина та інші напої, що вдало поєднаються з цими продуктами. Нагадаємо: ми детально розповідали вам різноманітні цікаві факти та про особливості крабів. Ми також писали про дорогі делікатеси – лобстерів та тонкощі їх приготування тут.

А де саме їсти крабів та лобстерів у Києві, розкаже PostEat.

QUEEN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски і салати (225–1615 грн), гарячі закуски (245–650 грн), краб-меню (330–4100 грн).

Страви: папарделе з камчатським крабом у вершково-трюфельному соусі –1700 грн, крабова котлета з пюре з батату і чорним трюфелем – 1290 грн, камчатський краб у вершковому соусі на теплих каменях – 4100 грн/ 1 кг, клешні краба у вершковому соусі з кінзою – 3250 грн/ 1 кг, тако з крабом – 700 грн, салат з крабом, томатами та кінзою – 2100 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторанний комплекс QUEEN на Набережному шосе, 25, готовий задовольнити найвишуканіші гастрономічні смаки гостей. Бажаєте скуштувати свіжі і ексклюзивні морські делікатеси? На крижаній вітрині в lounge ресторані на другому поверсі їх вдосталь. Краби, морські їжаки, лангустини, риба і багато інших смачих продуктів вже чекають на вас. Ми рекомендуємо спробувати клешні краба з льодовика, запечені в печі, та вибрати до страви соус шампань – це справді неймовірне гастрономічне поєднання. Або ж підніміться в ресторан Ballroom на третій поверх і замовте папарделе з камчатським крабом у вершково-трюфельному соусі  або крабові котлети з пюре з батату і чорним трюфелем з крабового меню. Ресторан Ballroom на третьому поверсі працює з четверга по суботу з 17:00 до 02:00. Lounge-ресторан на другому поверсі працює щодня з 12:00. 

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125–485 грн), основні страви (265–998 грн), десерти (215–298 грн).

Страви: лобстер гриль з топленим маслом – 2980 грн, краб королівський – 3900 грн, пепер краб із фаланг королівського краба – 2580 грн, пепер краб Турто – 950 грн, гаспачо с м’ясом краба, гуакамоле та червоною ікрою – 590 грн, біск із лобстера – 175 грн, бурякове ризото з крабом – 635 грн.

Напої: Your perfect Mary – 390 грн, Classic Champagne – 550 грн, Margarita – 255 грн, Parisian – 255 грн.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant – це стильний рибний ресторан мережі La Famiglia. Тут ви знайдете величезний вибір риби та морепродуктів, а також 130 видів шампанського та більш ніж 200 позицій білих вин. У меню закладу представлені декілька страв з крабом, а також страви з лобстером. Радимо скуштувати біск із лобстера, або замовити королівського краба та доповнити обрані страви цікавими коктейлями.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. М’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220-465 грн), крабове меню (430-745 грн).

Страви: брускета з камчатським крабом, авокадо і томатами черрі – 575 грн, краб-кейк з картопляним пюре і соусом айолі – 710 грн, ризото з камчатським крабом – 745 грн, крем-суп з кукурудзи-гриль з крабом – 430 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius – це прекрасний заклад для спокійного відпочинку подалі від міської метушні. У ресторані є великий камін, що створює особливу атмосферу затишку навіть у найхолодніший зимовий вечір. Для любителів крабів у закладі створили крабове меню. Ви можете замовити різноманітні страви з крабом, а доповнити їх допоможе майстерно підібране вино.

COIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (160 – 650 грн), салати (220 – 740 грн), десерти (220 – 980 грн).

Страви: клешні краба з тропічними цукатами під вершково-кукурудзяним соусом – 1350 грн, смажений рис з крабом за рецептом Сомбата – 340 грн, спринг-роли з м’ясом краба – 650 грн, лобстер в соусі блек пеппер / термідор – 365 грн.

Напої: підібрати напій вам допоможуть безпосередньо у закладі. 

Деталі: розташований в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зала.

COIN – це ресторан, де можуть втілити ваші гастрономічні бажання. У закладі подають спринг-роли, смажений рис та інші страви з крабом, а також лобстера. Варто спробувати ці страви у поєднанні з коктейлями від закладу та розкрити для себе нові гастрономічні грані.

FISH HOUSE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іоанна Павла ll, 5 (ТЦ Good Life, 2 поверх).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (129 – 359 грн), риба, морепродукти і лобстери (79 – 379 грн).

Страви: лобстер Chix / Select – 259/ 269 грн/ 100 г.

Напої: еспресо – 49 грн, фрапе з молоком – 59 грн, домашній цитрусовий чай з маракуєю – 99 грн.

Деталі: ресторан авторської рибної кухні, устричний бар, рибний бутик при ресторані з великим асортиментом риби, морських молюсків і ракоподібних, асортимент бутика постійно поповнюється, ексклюзивна вітрина-човен від компанії Adriatic Sea International, літня тераса, чайна колекція.

FISH HOUSE – це ресторан авторської рибної кухні, де кожен знайде страву до смаку. Любителі лобстерів зможуть замовити у закладі лобстер Chix або Select (ціни в меню наведені за 100 грамів продукту). Крім того, великий вибір морепродуктів і свіжої риби на вагу дозволять вам в будь-який день насолодитися улюбленими стравами.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (264–695 грн), паста та ризото (215-830 грн), десерти (160–350 грн).

Страви: цілий королівський краб з акваріума на 4 осіб – 3000 грн, лобстер термідор – 375 грн/ 100 г, салат з крабом, авокадо, рожевими томатами та соусом цитронет – 695 грн, рол з крабом, огірком і авокадо – 645 грн, гаспачо з крабом – 480 грн.

Напої: ристрето – 50 грн, яблучний сік – 90 грн, ананасовий фреш – 190 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, контактний бар, вишуканий інтер’єр, бренд-шеф Джакомо Ломбарді, шеф-кухар Ілля Пампуха, директор Марина Григорян, шеф-бармен Артем Олександров, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян, концерти, розважальна програма.

У пошуку крабів та лобстерів варто завітати до Alaska Kyiv. У закладі можна обрати цілого королівського краба з акваріума (варто замовити на 4 осіб), або скуштувати лобстер термідор. Слід звернути увагу на салат з лангустинами, авокадо та помідорами, якщо ви шукаєте страву для легкого перекусу.

Фото: Facebook QUEEN, Catch Seafood Restaurant, Fabius, COIN, FISH HOUSE, Alaska Kyiv

Головна фотографія: Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi