Де їсти омлети з морепродуктами у місті цього літа - PostEat

пошук

Де їсти омлети з морепродуктами у місті цього літа
06-07-2021 0 2844


Омлети з морепродуктами в Києві шукала редакція PostEat. Класика на ранковій тарілці, звичайно, яєчня, однак в закладах Києва можна знайти багато цікавих пропозицій. Улюблений з дитинства легкий та ніжний омлет може стати вишуканим сніданком, якщо до нього додати м’ясо краба, лосося гарячого копчення, креветки або тунця.  Де їсти омлети з морепродуктами у місті цього літа, читайте в нашому огляді.

Fish & PussyCat Sushi Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (152–495 грн), основні страви (157–575 грн), роли (295–595 грн).

Страви: скрембл з лососем, аспрагаусом та копченим йогуртом – 275 грн, скрембл з креветками на тості – 265 грн.

Деталі: каліфорнійський суші-бар, проєкт команди Ігоря Сухомлина (Mimosa Brooklyn Pizza), сніданки та бранчі, винна карта, японське пиво, кава на рослинному молоці, pets friendly.

Fish&Pussycat Sushi Bar — ресторан на Бессарабці з концепцією «каліфорнійських суші». В інтер’єрі ресторану поєднані натуральне дерево, декоративні люстри з металу та фактурні поверхні. В меню — роли з рибними і морськими делікатесами, рибні та вегетаріанські японські закуски, а також м’ясні та рибні страви в хоспері. Сеніданки та бранчі в ресторані готують у будні з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 15:00). Можна спробувати скрембл з лососем та скрембл з креветками на тості.

Італійська Редакція

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴. Антипасті (89–389 грн), салати (175–335 грн), паста (175–455 грн).

Страви: зелений скрембл з креветками, авокадо, шпинатом та рікотою – 325 грн, омлет, оката яєшня або скрембл з двох яєць з літнім салатом – 135 грн, слабосолена сьомга – 155 грн/50 г, креветки на грилі – 148 грн/50 г.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (вихідними з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. На сніданок в ресторані «Італійській Редакції» пропонують зелений скрембл з креветками, авокадо, шпинатом та рікотою. Також можна замовити скрембл з двох яєць з літнім салатом, до якого додати креветки на грилі чи слабосолену сьомгу.

Fish Fetish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі плато (510–1900 грн), «риба моєї мрії» (210–295 грн), «ранковий фетиш» (149–1600 грн).

Страви: омлет з крабом – 199 грн, шакшука з лососем гарячого копчення – 185 грн.

Деталі: рибний ресторан, належить до міжнародного холдингу Bulldozer Group, знаходиться на Арсенальній, дизайнерський інтер’єр від Маші Шубіної, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки з п’ятниці по неділю з 11:00 до 13:00, винна карта, класичні та авторські коктейлі, кальян, резерв столів.

Fish Fetish — рибний заклад в центрі міста від Bulldozer Group, що полонить розмаїттям свіжих смаків, а основні герої — морепродукти та риба, що зустрічають гостей на льоду. Оформлення передає атмосферу динамічних світових столиць — railway stations Лондона, Парижа і NYC, де немає місця запізненню, де злагодженість і чіткість завжди дає високий результат. Де кожна деталь продумана з метою максимізувати комфорт гастрономічного мандрівника. Відкрита кухня дозволяє гостям стати свідками створення шедеврів, а затишна літня тераса насолодитись теплом та ароматними стравами надворі. Почати ранок з омлету — чудова ідея, але є ще краща — омлет з морепродуктами. У Fish Fetish з п’ятниці по неділю, з 11:00 до 13:00 гостям подають страви з ранкового меню, в якому можна зустріти омлет з крабом та пікантну шакшуку з лососем гарячого копчення. Такий ранок точно заряджає на продуктивний день та дарує піднесений середземноморський настрій.

Semifreddo Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирпи, 5Б

Бюджет: ₴₴. Салати (194–295 грн), пінца (186–265 грн), домашня паста та ризото (168–312 грн).

Страви: омлет з моцарелою, креветками на грилі та міксом салату – 266 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки у будні з 10:00 до 12:00 (на вихідні з 10:00 до 16:00), дегустаційні вечері, private dining, майстер-класи для дітей, жива музика, kids friendly.

Semifreddo Ristorante — елегантний ресторан сучасної італійської кухні. Кухня в ресторані відкрита, тому гості можуть насолоджуватися не лише смаком, а й процесом приготування улюблених страв. Візитівкою Semifreddo Ristorante є пінца, яку готують з трьох видів борошна — цільнозернового пшеничного, безглютенового та соєвого. Поснідати в ресторані можна щодня — почати день пропонують з омлету із моцарелою, креветками на грилі та міксом салату.

Holy BURGER

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 16а

Бюджет: ₴₴. Закуски (120–300 грн), бургери (250–320 грн), десерти (70–140 грн).

Страви: скрембл з томатним соусом та бринзою – 13 грн, омлет з трюфельною пастою з грибами і шпинатом – 140 грн, креветки – 80 грн.

Деталі: бургерна від київських рестораторів Дмитра Заходякіна і Аліни Косичкіної, знаходиться в центрі міста, дизайн – YOD Design, шеф-кухар Ілля Васильєв, хліб власної випічки, сніданки, літня тераса, резерв столів.

Holy Burger — бургерна в центрі Києва від рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косичкіної. Лаконічний інтер’єр ресторану виконаний у світлих тонах, його автори YOD Design. Кухню Holy Burger очолює шеф-кухар з великим міжнародним досвідом Ілля Васильєв.  На сніданок в Holy Burger пропонують омлет з трюфельною пастою з грибами і шпинатом, до якого можна додати креветки.

Mushlya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівський бульвар, 1

Бюджет: ₴₴. Мідії (69–249 грн), бургери та сендвічі (59–149 грн), плато морепродуктів (289 грн).

Страви: скрембл з тигровими креветками, салатом та кав’яром тобіко – 98 грн, Омлет з тунцем, авокадо та сиром – 98 грн.

Деталі: мережа seafood закладів, fast casual формат, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, сніданки, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away, літні тераси.

Mushlya — seafood-заклади мережі ресторанів Дмитра Борисова. В меню Mushlya Café великий вибір делікатесних свіжих морепродуктів у доступному fast casual сегменті: за доступну ціну гривень в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі. В ресторані на Русанівці щоранку з 09:00 до 11:00 гостям пропонують seafood сніданки, серед яких скрембл з тигровими креветками, салатом та кав’яром тобіко.

Головна фото: Mushlya

Фото: Facebook Fish&PussyCat Sushi Bar, Італійська Редакція, Fish Fetish, Semifreddo, Holy BURGER, Mushlya.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi