пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Італійські десерти тирамісу у ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Додати солодких фарб в осінні будні під силу саме італійським десертам, які вже завоювали серця мільйонів ласунів по всьому світу. Одним з найпопулярніших десертів — тирамісу, першу порцію знаменитого десерту було приготовлено на півночі Італії наприкінці XVII століття. Назва десерту в буквальному перекладі означає «підіймай мене нагору». Емоційний зліт і насолода — ось почуття, які викликає справжній тирамісу.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Січових Стрільців, 30а
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: тирамісу в шоколаді з ягодами – 195 грн.
Деталі: ресторан італьської кухні, знаходиться в центрі міста, різноманітна паста, сніданки, меню суші та ролів, стейки Wagyu, риба та морепродукти, джазові вечори, винна карта, резерв столів.
Tira mi su — три окремі італійські слова, які об’єдналися у прекрасній назві легендарного десерту. За однією з версій, така гра слів передає емоційний стан людини і означає «підніми мені настрій». Ніжний смак вишуканого десерту на основі сиру маскарпоне та печива «Савоярді» не тільки підніме настрій, але й розтопить серце своєю бездоганністю. Повітряна текстура та незабутній легкий післясмак зробили тирамісу одним із найпопулярніших десертів у світі! Гра контрастів в дії: тануча солодкість і зігріваюча гіркота, ніжність повітряного крему і сила справжньої італійської кави.
Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.
Бюджет: ₴₴.
Страви: тирамісу – 144 грн.
Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.
Мережа італійських ресторанів Spezzo з власною пекарнею і сироварнею дотримується кращих традицій італійської гостинності. Тут на вас завжди чекають смачні італійські сири, паста ручної роботи, домашній хліб, піца та ароматна випічка. Зіркою десертної карти є класичний італійський тирамісу — унікальне поєднання мacкapпoнe, caвoяpді, лікера, кави і кaкao. Ніжний смак і приємний аромат десерту не залишить байдужим нікого і гарантовано подарує гарний настрій. Лише погляньте на цей дует ніжного тирамісу та ароматної кави та завітайте скуштувати його в гостях у Spezzo.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 43
Бюджет: ₴₴.
Страви: майже класичний тирамісу – 210 грн.
Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (вихідними з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.
«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В ресторані пропонують майже класичний тирамісу з абрикосовим кулі.
Де: вул. Велика Васильківська, 100
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: тирамісу «лимончелло» – 210 грн.
Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, сніданки, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.
Bassano Ristorante — кухня і традиції родини, яка вже 20 років надихається Італією та ділиться своєю любов’ю до їжі і вина. Серце і гордість ресторану — винна зала, де зберігається унікальна колекція вин локальних європейських виноробів. Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. Серед десертів ви знайдете тирамісу «лимончелло».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. М. Лисенка, 1
Бюджет: ₴₴.
Страви: тирамісу – 169 грн.
Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.
osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовських, який вже понад 20 років прищеплює українцям любов до традиційних смаків Італії. В Osteria Pantagruel ви знайдете великий вибір домашньої пасти, яка чудово пасуватиме до вашого улюбленого вина. В ресторані ви можете скуштувати класичний тирамісу.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Московська, 31/33
Бюджет: ₴₴.
Страви: класичний тирамісу – 165 грн.
Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, належить до мережі ресторанів Tarantino Family, фонтан, традиційні страви італійської кухні, сніданки щодня з 11:00 до 15:00, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, літня тераса, дитяча кімната, спеціальні пропозиції, резерв столів.
La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську у кінотеатрі «Зоряний». Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family. В меню — традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі, піца з дров’яної печі та різноманітна домашня паста. В La Fontana ви можете спробувати класичний тирамісу.
Головна фото: La Fontana
Фото: Facebook Zitti, Spezzo, Італійська Редакція, Bassano Ristorante, Osteria Pantagruel, La Fontana.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi