Де відсвяткувати ювілей в Києві: 6 ресторанів для особливого дня народження - PostEat

пошук

Де відсвяткувати ювілей в Києві: 6 ресторанів для особливого дня народження
30-10-2020 0 1858


Де відсвяткувати ювілей в Києві, шукала редакція PostEat. Підготовка до особливого ювілейного дня народження може потребувати чимало часу, адже щоб підібрати гідний заклад для цієї події, потрібно переглянути десятки столичних ресторанів. Редакція PostEat розповідає про 6 київських закладів, де відсвяткувати ювілей в Києві буде беззаперечно гарною ідеєю.

DOM N10

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (99–265 грн), основні страви (165–545 грн), десерти (60–125 грн).

Страви: ніжний паштет-мус із печінки домашньої курки з джемом із ожини – 99 грн, салат романо houston’s з домашнім курчам-гриль і арахісовим соусом – 165 грн, млинці зі шпинатом, запечені під сиром – 135 грн, котлета пожарська, приготована за старовинним рецептом із картопляним пюре та бочковими помідорами – 215 грн, запечена дорадо з перцем чилі, кунжутною олією та часниковими пластівцями – 440 грн.

Напої: коктейлі: Hugo – 140 грн, Mango Drop – 130 грн, Basil Smash – 155 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки (понеділок – п’ятниця: 10:00 – 13:00, субота – неділя: 10:00 – 15:00), резерв столів, літня тераса.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Ресторан знаходиться в 200-річній будівлі та розповідає історію інтелігентної та гостинної родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Зали відтворюють історичне планування — флігель з баром, простора вітальня-обідня зала, оранжерея з офортами старовинного саду, бібліотека і майстерня скульптора. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв. Особлива атмосфера ресторану DOM N10, вдале зонування та авторські страви від шефа дозволять вам провести незабутній день народження.

Saperavi

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴. Салати і холодні закуски (145–790 грн), страви з м’яса та птиці (235–475 грн), десерти (40–355 грн).

Страви: салат із слабосолоним лососем та сиром надугі – 285 грн, сациві – 260 грн, cмажений сулугуні з томатами – 155 грн, мегрельський хачапурі – 235 грн, люля-кебаб із яловичини з сулугуні – 250 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку. Заклад поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану: зручне розташування і власне парк роблять Saperavi однією з найвдаліших локацій для сімейного відпочинку. В меню ресторану зібрані кращі страви з усіх регіонів Грузії. В основній залі ресторану із затишним каміном можна розмістити до 140 гостей. Крім основної зали, в Saperavi є дві окремі кімнати різної стилістики.

Буффаліно

Де: вул. Московська, 8; вул. Маршала Тимошенко, 18

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (42–284 грн), паста і ризото (158–235 грн), м’ясо та птиця (148–335 грн).

Страви: дегустаційна тарілка сирів власного виробництва – 284 грн, камамбер з дров’яної печі з інжирним соусом та грушею – 249 грн, запечений восьминіг з броколі та картоплею – 385 грн, асорті фруті ді маре – 1360 грн, телятина по-міланськи з грибним соусом – 275 грн,

Напої: коктейлі: «Хуго» – 146 грн, «Мартіні Роял» – 135 грн, «Віскі Сауер» – 118 грн; італійський грог – 105 грн.

Деталі: італійська кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, винна шафа, велика винна карта, резерв столів.

«Буффаліно» — сімейні італійські кафе, до яких можна завітати на родинний обід за спільним столом, романтичне побачення чи зібратись родиною на день народження. Ресторани входять до мережі закладів Tarantino Family. Кафе «Буффаліно» — це про родинне тепло, щиру гостинність, особливий затишок та смачну їжу, на якій італійці знаються чи не найкраще. Головний акцент в меню закладів зроблено на домашній італійській кухні. В кожному розділі закусок, салатів, основних страв можна знайти нові цікаві смаки та вже знайому й улюблену італійську класику. Святкування дня народження з італійською щирістю в «Буффаліно» — це подія, сповнена справжньої радості життя. На честь вашої дати в усіх ресторанах мережі дарують 20% знижку на все меню кухні в день народження та протягом тижня після нього. Зарезервувати своє свято можна за телефонами: +380504684244 (вул. Московська, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).

Havana

Де: Набережне шосе, 28

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (179–469 грн), піца (135–449 грн), страви з м’яса (265–389 грн).

Страви: качина ніжка з ананасом – 354 грн, сирні крокетас з білими грибами – 178 грн, вітело тонато з телятини – 388 грн, канадський лобстер на грилі – 385 грн/100 г, запечені устриці під м’яким сиром з червоною ікрою – 311 грн.

Напої: аз меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, кубинське меню від шефа, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.

Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви з максимально насиченими і оригінальними смаками. У ресторані є зала з шоу-кухнею, основна зала, камерна банкетна зала та дві великі банкетні зали на 2-му поверсі з панорамним видом на Дніпро. Ви можете обрати зручну залу в залежності від кількості гостей та спланувати меню з авторських європейських страв або позицій зі спеціального меню в стилі Havana.

Montecchi Capuleti

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (99–598 грн), основні страви (165–1580 грн), десерти (55–239 грн).

Страви: качина ніжка-конфі з полентою та сливовим соусом – 297 грн, оссобуко з шафрановим ризото – 390 грн, атлантична тріска з овочами – 390 грн, паста з м’ясом кролика у вершковому соусі з білими грибами, пармезаном та трюфельною олією – 299 грн, пів авокадо з креветкою та вугрем – 249 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта,  паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. Заклад розділений на дві зали: траторію Capuleti зі зрозумілими домашніми стравами і ресторан Montecchi – з кухнею для особливих нагод. Оригінальний інтер’єр закладу доповнений автентичними італійським декором, авторськими світильниками і стилізованою ліпниною. В меню Montecchi Capuleti − вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти.

River Grill

Де: Русанівська набережна, 3А

Бюджет: ₴₴. Гарячі закуски (97–348 грн), салати (115–425 грн), риба та морепродукти (178–2490 грн).

Страви: кутабн з бараниною – 165 грн, кальмар запечений в хоспері з овочами – 169 грн, соте з морепродуктів у вершково-томатному соусі – 679 грн, сет сирів з власної сироварні – 398 грн, салат з ростбіфом, запеченим в хоспері – 197 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Масштабність ресторану та майстерне зонування дозволяє провести в River Grill свято або захід будь-якого формату з урахуванням усіх побажань. Об’єднання зали з терасою, трансформації залів у тераси, мобільна посадка надають можливість організувати святкування майже для 700 чоловік. На другому поверсі ресторану знаходиться банкетна зала River Grill, планування поверху дозволить гостям відчувати себе максимально відокремлено від інших відвідувачів. Крім цього, із верхньої зали River Grill відкривається панорама на Дніпро, яка додасть особливого шарму святу.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi