День народження в Києві: кращі преміумлокації для святкування - PostEat

пошук

День народження в Києві: кращі преміумлокації для святкування
12-08-2021 0 2456


Де відсвяткувати день народження в Києві, шукала редакція PostEat. На підготовку до дня народження необхідно витратити чимало часу та зусиль, щоб підібрати особливий заклад для цієї події. Редакція PostEat розповідає про 6 преміумлокацій в різних районах столиці з концептуальними інтер’єрами, смачною кухнею і відмінними рішеннями для різних форматів святкування.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (286–950 грн), паста та ризото (290–860 грн), риба і морепродукти (450–4200 грн).

Страви: маринована макрель з трьома видами томатів – 390 грн, спаржа з новозеландськими мідіями, цибулею порей в соусі деміглас-унагі – 560 грн, пан пурі з лангустинами та трюфельним соусом – 380 грн, крабкейк з вершковою кукурудзою і бобами едамаме – 490 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ви можете відсвяткувати особливу подію в основній залі на першому поверсі з величезними вітражними вікнами, запросивши до 40 гостей (без закриття ресторану), або розміститись на другому поверсі вздовж балкона (до 30 гостей). Для камерного свята підійде VIP-зала на другому поверсі, де комфортно відпочинуть до 12 гостей. Також можна орендувати для свята увесь ресторан, який максимально може розмістити на банкеті до 120 гостей (до 300 у форматі фуршету). Традиційно усіх іменинників в Alaska Kyiv вітають герої улюблених мультфільмів. Під музичний супровід, вони заходять до зали з яскравими феєрверками та солодким подарунком.

Queen Country Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київська обл., смт Козин, Обухівське шосе, 55 (30–й км Столичного шосе).

Бюджет: ₴₴₴. Салати (190–590 грн), гарячі страви (420–1200 грн), десерти (70–350 грн).

Страви: салат з вугрем та черешнею – 525 грн, соте з морепродуктів – 1300 грн, сібас чилійський з лисичками – 1200 грн, ризото з білими грибами – 520 грн, шашлик з осетрини – 470 грн/100 г, фісташковий пиріг з малиною – 350 грн.

Деталі: заміський ресторан міжнародного холдингу Bulldozer Group; страви європейської, української та східної кухонь; власна коптильня, страви на вогні, дитяче меню, няня для дітей, тераса з панорамним видом на сосновий ліс, дитячий майданчик, караоке, pool-бар, банний дім, кальян, тварини на території, концерти, dog friendly, доставка, формат take away, онлайн-резерв, пляж, бунгало, дитяча анімація.

Queen Country Club — заміський комплекс в 30 км від Києва. Велика зелена територія, свіже повітря, ресторан з великою терасою та альтанками — тут створені всі умови, щоб відсвяткувати День народження незабутньо. Тепла пора року — кращий час для святкування за містом. На території комплексу встановлені два шатра для організації свята просто неба. Малий шатер розрахований на 30 осіб, великий — до 80 осіб. Якщо ви прихильник пишних святкувань та незабутніх подій, на яких мають бути присутні всі — у заміському комплексі Queen Country Club є можливість влаштувати гучну вечірку на 400 осіб, а професійна сцена дозволить провести справжній концерт. Затишний ресторан та велика тераса, залита сонячним світлом — локації, що привертають увагу охочих зібрати друзів та близьких за одним столом. Дбайливе ставлення, уважний персонал, авторські страви від шефа, вишукані напої та чарівна заміська атмосфера — те, що допоможе у втіленні всіх ваших бажань у життя.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (380–575 грн), салати (120–530 грн), узбецький плов (250–295 грн).

Страви: тартар із лосося з авокадо та соусом кімчі – 435 грн, фірмова тарілка м’ясних делікатесів – 340 грн, бурата з авокадо та томатами – 530 грн, піде з ароматною телятиною – 260 грн, плов ферганський – 255 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, тераса, паркінг, доставка.

Наразі Bulldozer Group Ukraine відкрив аж три улюблених ресторани ESHAK у Києві. Значить, для вашого особливого свята тут підготували ще більше автентичних узбецьких пловів, м’яса на мангалі з ташкентськими спеціями, соковитих чебуреків із бараниною та хачапурі з гарячим сиром. ESHAK обожнює ваші дні народження, тому кожному імениннику дарує знижку 20% не меню кухні та бару. Компаніям від 10 гостей також презентують апетитну запечену качку із хрумкою скоринкою — особисто від Шефа. Просторі тераси в ресторанах на Великій Васильківській та на Теремках гостинно розмістять великі компанії гостей. А для камерного свята (до 6 осіб) рекомендуємо затишні VIP-кімнати в ESHAK на Кловському узвозі.

Havana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 28

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (218–469 грн), піца (148–397 грн), страви з м’яса (277–795 грн).

Страви: страчатела з копченою качкою з манго та фісташками – 296 грн, салат з креветками, авокадо, апельсином та кедровим горіхом – 256 грн, піца чотири сири з трюфелем – 322 грн, запечені устриці з м’яким сиром і червоною ікрою – 352 грн.

Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.

Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви з максимально насиченими і оригінальними смаками. У ресторані є зала з шоу-кухнею, основна зала, камерна банкетна зала та дві великі банкетні зали на 2-му поверсі з панорамним видом на Дніпро. Ви можете обрати зручну залу в залежності від кількості гостей та спланувати меню з авторських європейських страв або позицій зі спеціального меню в стилі Havana. Для іменинників діє знижка 20% на основне меню.

Virgin Izakaya Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (159–299 грн), закуски та салати (185–699 грн), робата та основні страви (165–1290 грн).

Страви:  спрінг-ролли з крабом, креветкою та сливовим діпом – 375 грн, хрусткий тунець з трюфельною заправкою – 499 грн, салат страчателла з шисо-трюфельною заправкою – 365 грн, лангустіни з базиліковим соусом – 299 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya bar від ресторанної мережі Bulldozer group знаходиться в центрі столиці на місці колишнього заводу «Арсенал», будівля якого з’явилась на карті Києва ще в середині XVIII століття — зараз ця локація перетворилася на центр гастрокультури столиці. Формат ізакая закладу новий для міста — це вид ресторанів, поширений в Японії, куди люди щодня приходять випити і перекусити. Над дизайном закладу працювало архітектурне бюро YODEZEEN, їм вдалось створити елегантний ресторан з ефектним дизайном, при цьому зберегти історичну унікальність місця. За меню Virgin Izakaya відповідає досвідчений шеф-кухар Євген Песін, він зробив акцент на свіжу рибу, морепродукти та популярні страви азійської кухні: суші, татакі, сашимі і роли.

Ресторан «Тераса» (Бутік-готель «Воздвиженський»)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 60а, б.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски гарячі (105–755 грн), салати (198–905 грн), основні страви (260–555 грн).

Страви: сморреброд шовдарь з козячим сиром шеврет, грушевим чатні та жменькою руколи – 145 грн, равіолі з копчених мідій з вершково-кропним соусом – 187 грн, татакі з яловичини із сальсою з копченої вишні – 485 грн, салат з томленими рапанами, кумкватом, вершковим сиром, молодим шпинатом, слайсами огірка та облепіховим соусом – 325 грн.

Деталі: класичний ресторан європейської кухні, авторські страви від шефа, українське меню, вина побокально, дитяче меню, банкетне меню, сад і панорамна тераса на даху, сніданки, внутрішній дворик, резерв столів.

Ресторан «Тераса» в бутик-готелі «Водзвиженський» розташований на мальовничій алеї біля Андріївського узвозу. В готелі пропонують 6 локацій, які можуть бути використані для святкування вашого дня народження у Києві: панорамна тераса на даху готелю з приголомшливим видом на Поділ, затишна рожева ротонда на садових схилах для 10 гостей, мала вітальня на 5 поверсі готелю з виходом в сад та на панорамну терасу (до 18 осіб), арт-простір Chambre для коктейльної-вечірки або фуршету на 18 осіб; внутрішній зал ресторану «Тераса» з виходом у внутрішній дворик, а також банкетна зала – найбільший простір з власним виходом в сад. При попередньому бронюванні діють спеціальні корк-фі умови на алкогольні напої та надається локації для 3 годинної фотосесії (з вашим фотографом).

Головна фото: Queen country

Фото: надані закладами/Facebook Alaska Kyiv, Queen country, Eshak, Havana, Virgin Izakaya Bar, Ресторан «Тераса».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi