День народження в ресторані Львова: цікаві локації та спеціальні пропозиції - PostEat

пошук

День народження в ресторані Львова: цікаві локації та спеціальні пропозиції
15-08-2022 0 3306


Редакція PostEat розповідає, де відзначити день народження в ресторані Львова. На підготовку до дня народження необхідно витратити чимало часу та зусиль, щоб підібрати ідеальний заклад для цієї події. В ресторанах Львова підготували для ваших особливих подій банкетні зали, різноманітні банкетні страви та навіть спеціальні пропозиції для іменинників.

Valentino (Готель «Швейцарський» 4*)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Остапа Нижанківського, 20

Бюджет: ₴₴

Страви: італійська м’ясна закуска – 390 грн, рибне асорті – 660 грн, асорті брускет – 270 грн, cалат зі смаженим рожевим тунцем – 330 грн, cалат з прошутто крудо та сиром моцарелла – 340 грн, жульєн з грибами – 190 грн, філе палтуса запечене під вершково-шафрановим соусом,  з ризото з трюфельною пастою – 590 грн, м’ясне асорті з овочами на компанію – 1700 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, розташований у готелі «Швейцарський» 4*, старовинний інтер’єр, окреме меню з галицькими стравами, сніданки з 08:00 до 11:00, домашня паста, VIP-зал, банкетні та спеціальні пропозиції, дитяча кімната, дитяче меню, бізнес-ланчі, винний льох, парковка, доставка.

Ресторан Valentino розташований на даху чотиризіркового готелю «Швейцарський» в історичній частині Львова і займає два верхніх поверхи старовинної будівлі. Старовинні цегельні стелі у поєднанні з розкішними венеціанськими люстрами, зручні дивани, м’які килими, старовинні фрески — все це створює атмосферу затишку, спокою і теплоти. Для святкування свого особливого дня у Valentino можете обрати один із зал: «Зелений» із зимовим садом, світильниками у вигляді бутонів і скляним дахом, теплий «Кавовий» прикрашений люстрами з муранського скла чи вишуканий «Обідній» у класичному стилі. Для особливих камерних подій (до 10 гостей) у ресторані Valentino є затишна VIP-зала та стилізована винна зала.

До дня народження в ресторані Valentino підготували приємну пропозицію — знижку 10% на бенкет та фірмовий торт «Наполеон» з феєрверком для іменинника. Усі учасники програми лояльності ресторану Valentino мають можливість скористатись пропозицією до дня народження. Ви можете відзначити подію в сам день народження чи скористатись знижкою, запланувавши святкування на інший день. Аби скористатися пропозицією до дня народження, зателефонуйте до ресторану та зарезервуйте свято зі знижкою. В самому закладі перед замовленням нагадайте офіціанту про вашу нагоду та знижку. Щоб насолоджуватись тільки святом, всі турботи по організації та проведенню святкування делегуйте бенкетному менеджеру ресторану. Вартість бенкету розраховується індивідуально і залежить від побажань іменинника щодо страв і напоїв. За додатковою інформацією та для резервування свята телефонуйте +380972356777.

Leo. Ресторан & бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевська, 14

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з полуницею, авокадо та козячим сиром – 205 грн, сет брускет: із яловичиною, печеним перцем та форшмаком – 175 грн, хрумка качина ніжка з овочевим соте під гостро-солодким соусом з кунжутом – 295 грн, філе судака з рататуєм та каперсовим соусом – 315 грн, медальйони з яловичини зі спаржею та гливами під соусом пепер – 475 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться в центрі міста у готелі, коктейлі, локальні продукти, сніданки а-ля-карт, приватні заходи, літня тераса, літній дворик.

Ресторан європейської кухні «Leo» знаходиться у центрі Львова за 100 метрів від площі Ринок у готелі Leopolis. З самого ранку в ресторані подають сніданок з фірмовими стравами а-ля-карт, що готуються на відкритій кухні. Під час обіду та вечері шеф презентує особливу підбірку континентальних страв з локальними смаками. Свято для іменинника в Leopolis можуть організувати комплексно: бронювання від 4 номерів із знижкою 20% на проживання. До вартості проживання включено: сніданки a la carte, що подаються цілий день, відвідування спа лише для вашої компанії, паркінг, вибір із декількох стильних локацій на території готелю для святкування. Додатково організовують для вас трансфер, фотосесію, екскурсію містом, квітковий декор та виконання будь-яких інших побажань. Також ви можете просто зарезервувати столик та отримати знижку 10% на весь чек святкової вечері.

Park. Art of Rest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вітовського, 43а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: плато сирів – 416 грн, рибне плато з лосося та тунця власного посолу і копченої масялної – 545 грн, муссолін із яловичини та грибів – 220 грн, салат з медальйонами з індички, печеним баклажановим філе та манго – 274 грн, тарт із лососем та броколі – 189 грн.

Деталі: вишуканий ресторан, заклад створений засновниками львівського холдингу «Акурат», кілька зал, підходить для особливих подій, бізнес-ланчі, сніданки, дитяче меню, дегустації, коктейльна карта, літня тераса, кальян, сомельє, парковка, доставка.

Park. Art of Rest — елегантний ресторан у мальовничому львівському парку. Основне меню Park. Art of Rest об’єднує в собі страви з усього світу: тут підібрані м’ясні та рибні страви, а також представлені вегетаріанські пропозиції. Винна карта ресторану налічує понад 150 позицій та була неодноразово відзначена міжнародною нагородою Wine Spectator. Святкування Дня народження в ресторані можна провести у двох форматах: розмістити гостей за бенкетними або фуршетними столами. Event Hall створений для святкувань: це простора світла зала, яка легко трансформується під будь-які побажання та здатна розмістити від 150 до 350 гостей. Перший поверх Park. Art of Rest чудово підійде для затишного святкування з найближчими. Вишукана та комфортна зала може розмістити до 100 гостей за бенкетними столами та до 250 – за фуршетними. Для святкових подій шеф-кухар Park. Art of Rest розробив фуршетне та банкетне меню.

Голодний Микола / Hungry Nicholas

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Стрийська, 352.

Бюджет: ₴₴. 

Страви: м’ясний перекус – 140 грн, теплий салат з свинною вирізкою – 165 грн, салатка з вудженим язиком – 170 грн, карптський банош з білими грибами в сметані – 225 грн, кролик томлений в п’єці зі сметаною – 290 грн, пструг з вугілля – 285 грн.

Деталі: ресторан галицької кухні з власною пекарнею, броварнею на території закладу, великим подвір’ям з терасою, дитячим майданчиком, крамничкою та подвійним ставком; дитяче меню, дві бенкетні зали, велика винна карта, щоп’ятниці та на вихідних – камерні концерти; власна крамниця з пивом “Кумпель”, галицькими смаколиками, свіжим хлібом з «Миколиної пекарні» та авторськими сувенірами.

«Голодний Микола» — великий ресторан галицької кухні з власною пекарнею, броварнею на території закладу, великим подвір’ям з терасою, дитячим майданчиком, крамничкою та подвійним ставком, одна частина якого надворі, а інша – просто у приміщенні. В ресторані подають традиційні галицькі страви: флячки, задимлений бограч, ковбаси власного виробництва, макітри з варениками, пательні з баношами, бігусами, пляцки. Бенкетні зали «Голодного Миколи» знаходяться на другому поверсі. Простора та світла  «Урочиста зала» зі сценічним світлом та мікрофонами розрахована на 180-230 осіб. «Зала з каміном» облаштована в європейському стилі, має свій балкон та розрахована на сімейне свято (40-50 осіб).

SAFE restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Листопадового Чину, 8

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар з тунця та гуакомоле – 305 грн, пате з печінки в глазурі із какао з ягідним кулі – 265 грн, салат з вітело тонато та йогуртово-м’ятним чатні – 310 грн, кокот з мідій у вершковому соусі з пармезаном – 330 грн, паярд з гратеном із цукіні та сальсою томатів – 535 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні у готелі BankHotel Lviv, авторське меню, кондитерська майстерня, 270 позицій у винній карті, вишуканий інтер’єр, велика колекція алкоголю, резерв столів.

Ресторан європейської кухні SAFE знаходиться у готелі BankHotel Lviv. В закладі пропонують авторське меню від команди шеф-кухарів на чолі з шефом Дмитром Пироговим. Винна карта ресторану налічує 270 позицій. Ресторан знаходиться на першому поверсі готелю та може прийняти 60 осіб у форматі бенкету. Унікальний інтер’єр: відкрите тинькування оригінальної будівлі Австро-Угорського банку, сейф-гігант часів Франца Йосифа, унікальна люстра, окремі зони для кендібару та танців, багато світла, що пробивається крізь великі вікна та багато зелені у мобільних вазонах.

Zeppelin / Цепелін

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Чорновола, 59

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з прошуто та в’яленими томатами – 178 грн, сирна тарілка – 355 грн, томлені лангустіни в маслі з томатами – 340 грн, камабер в сухарях панко з ягідним соусом – 155 грн, хрусткий баклажан з пікантним соусом – 125 грн, філе лосося на манглі з салатним міксом та соусом песто – 340 грн.

Деталі: авторські страви української та європейської кухні, простора зала, підходить для бенкетів та сімейних святкувань, готові бенкетні пропозиції, бізнес-ланчі, фірмові страви з м’яса та риби, стейки, шоу-презентація фірмових страв, резерв столів.

У ресторані «Цепелін» можна однаково приємно випити ранкової кави, провести обід із колегами або відсвяткувати день народження. В меню авторські страви української та європейської кухні, ніжна риба, соковите м’ясо, легкі гарніри та вишукані десерти. Ресторан готовий прийняти до 150 осіб, є 4 зали: нижній зал з окремим входом у пастельних контрастних кольорах розраховано на прийом до 40 гостей, зал за скляною ширмою у стилі ар-деко зі звуковим та світловим обладнанням на 45 гостей, тераса з панорамними вікнами до 65 гостей та великий зал із барною стійкою на 100 гостей. Також можливо орендувати весь ресторан.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi