День святого Миколая в ресторанах Києва: майстер-класи та смаколики - PostEat

пошук

День святого Миколая в ресторанах Києва: майстер-класи та смаколики
18-12-2020 0 294


 

День святого Миколая в ресторанах Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Очікуване усіма малюками свято Миколая починає чарівний період новорічних свят. 19 грудня кожна дитина з надією зазирає вранці під подушку, щоб знайти свій подарунок. Багато ресторанів столиці у цей день готують цікаві святкові програми для малечі. Ми підібрали для вас сімейні локації в різних частинах міста, де ви усією родиною зможете провести День святого Миколая.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Villa Riviera

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–595 грн), салати (175–655 грн), паста і ризото (145–395 грн).

Страви: вінегрет з білими грибами – 155 грн, оладки з цукіні зі слабосолоним лососем – 185 грн, деруни зі щучою ікрою – 290 грн, суп-крем з броколі – 115 грн, равіолі зі шпинатом і креветкою – 235 грн.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, велика винна шафа, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Меню ресторану Villa Riviera розроблене у відповідності до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. 19 грудня у ресторані заплановані розваги для малечі на цілий день: паперове шоу, майстер-клас із еко-піску, улюблені герої-аніматори та подарунки для всіх малят від Святого Миколая. Початок о 13:00.

Кухмейстер

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36.

Бюджет: ₴₴. Салати (142–295 грн), основні страви з м’яса (155–2980 грн), страви з риби (135–290 грн).

Страви: салат з качиною грудкою та лисичками – 198 грн, фреш-пиріг з лососем – 270 грн, сирне плато – 290 грн, медальйони з телятини – 295 грн, стейк з індички з рататуєм – 245 грн.

Деталі: авторська кухня, знаходиться на Позняках, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, кілька банкетних зал, може розмістити до 450 гостей, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. 19 грудня о 12:00 розпочнеться дитяче свято Миколая. Дітей чекають два чудових майстер-класи: кулінарний і творчий, корисне і смачне пригощання від Куха, веселун-аніматор з конкурсами і естафетами. Подробиці та попередня реєстрація за телефоном +380686822611. Вартість квитка 600 грн.

Маяк

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (185–495 грн), холодні закуски (85–515 грн), риба та морепродукти (265–1150 грн).

Страви: салат з грильованими овочами та соусом з сиру фета – 195 грн, равіолі з грибами та гарбузовим соусом – 180 грн, млинці з курятиною та грибами – 187 грн, курячий бульйон з домашньою локшиною – 105 грн, піца «Чотири сири» – 260 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь. 19 грудня в ресторані запрошують у сучасну казку: Святий Миколай дарує подарунки, на малечу чекають новорічні конкурси та мильне шоу, глітер тату та дискотека з паперовим шоу. Також заплановані розваги: Тік Токер, Insta Girl, флеш-моб, танцювальні батли Початок о 13:00, святкові веселощі протягом цілого дня.⠀

La Fontana

Де: вул. Московська, 31/33

Бюджет: ₴₴. Закуски (85–199 грн), гарячі закуски (145–275 грн), домашня паста (155–385 грн).

Страви: овочевий суп світофор – 55 грн, курячі котлетки з морквяним пюре – 85 грн, ньокі фрі з сирним соусом – 95 грн, піцетта з салямі – 130 грн, спагеті з курочкою та томатами чері – 76 грн.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, належить до мережі ресторанів Tarantino Family, фонтан, традиційні страви італійської кухні, сніданки щодня з 11:00 до 15:00, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, літня тераса, дитяча кімната, дитяче меню, спеціальні пропозиції, резерв столів.

La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську у кінотеатрі «Зоряний». Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family. В меню традиційні страви італійської кухні та авторські варіації. 19 грудня в La Fontana запрошують у світ солодких пряників, цукерок, пончиків та чупа-чупс всіх дітей. На малечу чекають творчий майстер-клас з виготовлення новорічних фігурок, смачні подарунки від Святого Миколая, а також веселі забави від аніматорів-цукерок. Початок розваг о 15:00.

Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан

Де: Дніпровська набережна, 19а

Бюджет: ₴₴. Салати (150–305 грн), гарячі страви з риби (249–365 грн), гарячі страви з м’яса (150–335 грн).

Страви: шпинатний крем-суп з фрикадельками – 75 грн, шашлик з індички з картопляним пюре – 95 грн, паста з лососем та броколі – 110 грн, курячі нагетси з картоплею фрі – 90 грн.

Деталі: гастрономічний ресторан авторської кухні; страви європейської, італійської, середземноморської та японської кухонь; устриці та інші морські делікатеси, акваріум з молюсками, сніданки, дитяче меню, змістовна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

«Сыто-Пьяно» знаходиться у затишному дворику на Осокорках. Під керівництвом шеф-кухаря Сергія Тарасенка на кухні ресторану створюють авторські страви з італійськими, середземноморськими та японськими відтінками. 19 грудня о 12:00 в гастрономічному ресторані розпочнеться свято Миколая з кулінарного майстер-класу з приготування тематичних капкейків. Також на дітей чекають розваги від святкових ельфів та заряд позитивом на всю зиму. Попередній запис обов’язковий за номером +380978333780, вартість участі 250 грн.

Taverna

Де: Русанівська Набережна, 4

Бюджет: ₴₴. Закуски (80–315 грн), основні страви (115–990 грн), страви на мангалі (59–188 грн).

Страви: сувлакі з курки – 145 грн, піта гірос з телячим кебабом – 135 грн, халумі на грилі – 84 грн, рулетики з баклажана  122 грн.

Деталі: сімейна таверна на Русанівці, кухня Греції, відкритий мангал, фермерські сири з Греції, великий вибір морепродуктів, резерв столів, дитяче меню, доставка, винна карта, формат take away.

Taverna — ресторан грецької кухні на Русанівці, де добре і смачно можна відпочити родиною або провести діловий обід у спокійній атмосфері. Традиційна грецька кухня представлена як добре знайомими мезе, мусакою і сувлакі, так і більш оригінальними стравами. 20 грудня в 15:00 у ресторані Taverna розпочнуть справжню передноворічну казку: ялинка прикрашена, новорічний настрій, майстер-класи та ігри з аніматорами ельфами. Свято розпочнеться з майстер-клас з шефом, на якому діти будуть розфарбовувати новорічні пряники у вигляді янголят. Згодом відбудеться майстер-клас з виготовлення іграшок з кульок. А о 16:30 до свята приєднаються ельфи, які проведуть не тільки активні і цікаві ігри, а й зроблять святковий аква-грим. Участь в майстер-класі безкоштовна. Кількість місць обмежена, тому попередній запис обов’язковий.

Фото: Facebook Villa Riviera, Кухмейстер, Маяк, La Fontana, Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан, Taverna.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi