День святого Валентина в закладах Києва: love is in the air. Частина 1 - PostEat

пошук

День святого Валентина в закладах Києва: love is in the air. Частина 1
05-02-2020 0 1172


Передчуття найромантичнішого дня року полонить закохані серця, тому час вже визначитись із сценарієм вечора на 14 лютого. Не важливо, будете ви гуляти містом або відправитесь на концерт, завершити вечір варто у приємній атмосфері затишного ресторану з келихом ігристого.

Ми починаємо розповідати вам, як планують цього року відзначати День святого Валентина в закладах Києва. Ми підібрали для вас ресторани з різними кухнями та різним бюджетом, щоб ви могли обрати локацію до душі.

Famille Très FRANÇAIS

Де: вул. Костьольна, 3; вул. Лисенка, 4.

Бюджет: ₴₴.

Страви: Très FRANÇAIS: ліонський цибулевий суп – 169 грн, сирний пиріг з 3 видів французьких сирів – 181 грн, сир шевр, обсмажений в меді з прованськими травами – 196 грн, салат «Нісуаз» класичний – 260 грн, десерт «Анна Павлова» – 149 грн; Très BRANCHÉ: салат з артишоками, томатами, яйцем пашот та апельсиново-імбирним соусом – 145 грн, бранч FamilleTres FRANСAIS – 189 грн, бургер з ескарго – 195 грн, мітболи з пюре броколі та томатним соусом – 188 грн, лимонний тарт з меренгою – 99 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан регіональної французької кухні та бранч-кафе, знаходяться в центрі Києва, належать до сім’ї ресторанів Tres FRANСAIS, дитяче меню, сніданки, виставки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

У День всіх закоханих найкращим рішенням буде організувати романтичне побачення з французьким шармом — приглушене світло, мерехтіння свічок та вишукана кухня чекатимуть на вас в ресторанах Très BRANCHÉ та Très FRANÇAIS. Святковий день у ресторані регіональної французької кухні Très FRANÇAIS на вулиці Костьольній почнеться о 09:00 зі смачного сніданку з келихом брюту від команди Très. Романтичних жайворонків запрошують до бранч-кафе Très BRANCHÉ з 08:30 на special бранч з французькими спеціалітетами для двох (465 грн), до якого подаватимуть особливе французьке ігристе. А ввечері на гостей обох локацій чекатиме особливе устричне меню, гастрономічний амісбуш від шефа, ігристе для закоханих та приємні подарунки на згадку — все це під звуки живої музики та з фотозвітом на згадку. Резервуйте столик на Костьольній за телефоном +380931414914 або на Лисенка за телефоном +380973663223 та святкуйте fête de l’amour разом із сім’єю ресторанів Tres FRANСAIS.

Spicy NoSpicy

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴₴. Супи (127–279 грн), салати (175–269 грн), сіфуд (199–450 грн), десерти (65–95 грн).

Страви: карпаччо з авокадо та вугра – 189 грн, салат з руколою та креветками з улюбленим мусом том ям – 219 грн, хрусткі кальмари з сіллю та чилі з пряним маслом із п’яти спецій – 145 грн, малазійське карі з креветками – 299 грн.

Напої: острівний віскі з кордіалом з пуера – 210 грн, Chinese Thug – 180 грн, Vine Not Vine Spritz – 195 грн.

Деталі: паназійська кухня, шеф-кухар Юрій Приємський, шеф-бартендер Олександр Литвинов, авторські страви, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко, Наталія Іванцова та шеф Юрій Приємський. В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії. 14 лютого в ресторані Spicy NoSpicy свято буде і для пар, і для одиноких сердець — до 21:00 в ресторані створять ідеальну атмосферу для закоханих парочок із романтичною музикою, передбаченнями на Камасутрі, печивом Love is та пахощами-презентами. Для закоханих приготують особливий десерт і наливатимуть коктейлі з афродизіаками. А ось після 21:00 Spicy NoSpicy перетвориться на місце знайомства для тих, хто в пошуку — можна надсилати валентинку або коктейль за сусідній столик, знайомитись, спілкуватись, і якщо ваша іскра переросте у вогонь, сестри Spicy NoSpicy подарують вам в дорогу пляшку ігристого.

Citronelle

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴. Салати (290–595 грн), гарячі закуски (190–440 грн), супи (170–375 грн), десерти (60–580 грн).

Страви: томатний салат з копченою рикотою – 290 грн, крудо з сібаса з цитрусами та соусом перно – 215 грн, ризото з лісовими грибами – 360 грн, ескарго з часниковим соусом – 280 грн, равіолі з кроликом – 260 грн, восьминіг на грилі з молодою картоплею та соусом шампань – 720 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, французька кухня, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, сніданки, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить кожного гурмана. 14 лютого шеф Ігор Крамаренко приготує особливе святкове меню з афродизіаками, яке пробуджує пристрасть та бажання. Романтичне побачення зі свічками та квітами в Citronelle пройде під джазовий супровід від співачки Дарини Гаврик. Кожна пара цього вечора візьме участь у розіграші вікенда у найромантичнішому місці в Португаліі  – в отелі Six Senses Douro Valley 5*. Резерв столів за телефоном +380672171420.

Ресторація «За двома зайцями»

Де: вул. Андріївський узвіз, 34

Бюджет: ₴₴. Салати (90–185грн), супи (90–150 грн), десерти (80–150 грн).

Страви (з меню вечора): лосось з райдужною локшиною або ніжне філе-міньон з картоплею «сальміс»; крем-брюле з печінки кролика; вишуканий салат із качкою та полуницею; пиріг з чорницею; дві устриці та пляшка ігристого «Шабо».

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан авторської київської кухні на Подолі, інтер’єр в українському стилі, 3 зали, камін, жива музика, ресторан-довгожитель, авторські страви, літня тераса, доставка, резерв столів, формат take away, кейтеринг.

Тематичний ресторан «За двома зайцями» пропонує гостям скуштувати страви авторської київської кухні. Дизайн інтер’єру закладу, тематичне меню та особлива атмосфера переносять гостей у Київ 1913 року. 14 лютого в ресторані відбудеться романтична вечеря, атмосферу під час якої створюватимуть оксамитовий вокал Арсентія Примака та вишукані страви від шеф-кухаря Ярослава Мельника. На гостей чекають приємні сюрпризи від ресторану та вишукані подарунки від Ювелірного Дому «ZARINA». А ще у гостей буде можливість виграти витончену авторську прикрасу від Sokol Jewellery. Вартість для пари — 2000 грн. Резервувати столики можна за телефоном +380974445690.

Suluguni

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (129–279 грн), гарячі страви (130–315 грн), мангал-меню (105–295 грн).

Страви: салат із запеченим ростбіфом та міксом зелені – 279 грн, курча тапака – 315 грн, люля-кебаб з індичкою та сиром – 189 грн, хачапурі по-мегрельськи – 175 грн, грузинська рикота з м’ятою в сирі сулугуні – 79 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з вражаючим інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. 14 лютого в ресторані будуть святкувати найромантичніше свято, слухати ваші зізнання у коханні, насолоджуватись живою музикою та смачними стравами. Обирайте зручний час для вечері та замовляйте улюблений столик на 18:30 або 21:00. Резерв за телефоном ‎‎+380974484466.

Taverna

Де: Русанівська Набережна, 4

Бюджет: ₴₴. Супи (100–150 грн), основні страви (158–305 грн), десерти (42–145 грн).

Страви: сувлакі для двох – 300 грн, особуко з картоплею скордалія – 245 грн, перепілка у виноградному соусі – 198 грн, мусака – 135 грн, соте з морепродуктів – 495 грн.

Напої: мигдальний лонг – 110 грн, глінтвейн – 78 грн, кава по-грецьки – 40 грн, мохіто б/а – 58 грн.

Деталі: сімейна таверна на Русанівці, грецька кухня, рибна вітрина, відкритий мангал, фермерські сири з Греції, великий вибір морепродуктів, резерв столів, жива музика, дитяче меню, доставка, винна карта, формат take away.

Taverna — затишний ресторан грецької кухні на Русанівці. Традиційна грецька кухня представлена як добре знайомими мезе, мусакою і сувлакі, так і більш оригінальними стравами. На День святого Валентина в ресторані все магічно перевтілюватиметься: перегукуватимуться аромати букетів, мерехтітимуть свічки та зустрічатимуться десятки закоханих поглядів. 14 лютого в Taverna пригощатимуть всі пари грецькими спеціалітетами від шефа, а ввечері лунатиме жива музика. Резерв столів за телефоном +380952806633.

А як ви плануєте святкувати 14го лютого? Пишіть у коментарях на нашій сторінці в Facebook.

Головне фото: Famille Très FRANÇAIS
Фото: Famille Très FRANÇAIS, Spicy NoSpicy, Citronelle, Ресторація «За двома зайцями», Suluguni, Taverna

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi