Десерти у закладах Києва: різноманіття тістечок та тортів - PostEat

пошук

Десерти у закладах Києва: різноманіття тістечок та тортів
19-01-2023 0 686


Про десерти у закладах Києва розповідає редакція PоstEat. Столичні кондитери не втрачають натхнення піднімати настрій гостей ресторанів та кафе бездоганними класичними та цікавими авторськими десертами. В цій добірці розповідаємо, де спробувати малиновий медовик, десерти «Лимон» та «Морква», фісташковий мервей, кримський горілий чізкейк та різноманітні еклери.

Бути Sofie

Де: вул. Володимирська, 24

Бюджет: ₴₴

Страви: малиновий медовик з розовим варенням — 185 грн, ромова баба з вершками — 140 грн, шу в шоколаді — 160 грн, шоколадний фондан зі смородиною — 230 грн.

Деталі: паризька вітальня у серці Києва, проєкт Rose Family, вишуканий інтер’єр, антикварні меблі, шеф Ігор Крамаренко, сучасна київська кухня, сніданки, вино, круасани.

«Бути Sofie» — паризька вітальня на території заповідника «Софія Київська». З липня 2021 заклад працював виключно на двох літніх терасах, а в листопаді 2022 відкрився в новому форматі повноцінного ресторану зі сніданками, обідами та вечерями. Заклад — проєкт Rose Family рестораторок Наталі Іванцової та Альона Бєбко-Мінаєвої (Odesa, Spicy NoSpicy, Юкі Чапукі). Меню ресторану розробляв відомий український шеф Ігор Крамаренко, який відтворив улюблені страви містян у форматі сучасної київської кухні. Special десерт закладу малиновий медовик з розовим варенням, також пропонують ромову бабу з вершками, тістечко шу в шоколаді та шоколадний фондан зі смородиною.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: асорті канолі — 245 грн, десерт «Лимон» — 300 грн, грушевий тарт — 345 грн, шоколадний фондан з ванільним морозивом у фісташках і ягідним джемом — 295 грн.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 залів, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — ресторан для справжніх поціновувачів заміського відпочинку, який поєднує у собі вишукані страви з банкетного та авторського меню від шефа, власну сироварню та пекарню, ексклюзивну винну карту, святкову атмосферу та бездоганний сервіс. З десертів можна спробувати грушевий тарт, асорті канолі та яскравий десерт «Лимон» у формі цитрусового.

Dolceteka by Bassano

Де: вул. Велика Житомирська, 8/14; вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴.

Страви: еклер лимонний — 105 грн, еклер з кремом забайон — 100 грн, тарт лимонний — 120 грн, Естерхазі — 150 грн, ром баба — 110 грн, тирамісу в баночці — 150 грн, фінік королівський з лікером в шоколаді — 65 грн. 

Деталі: бістро у італійському стилі в центрі Києва, кондитерська, стильний інтер’єр, сніданки, класичні та авторські десерти, сезонне меню, послуга take away.

Dolceteka — частина сім’ї Bassano, яка вже 20 років втілює мрії та ділиться своєю любов’ю до їжі. Бістро та кондитерська в італійському стилі в центрі Києва, де кожного дня створюють класичні та авторські десерти. Щоранку тут випікають хліб та круасани до кави, готують сніданки та ланчі, а вечорами — антіпасті до італійського вина та коктейлів. У Dolceteka Кондитерська щодня на вітрині є різноманітні цукерки ручної роботи, еклери, макарони, тарти, десерти та торти.

 

Кулінарний дім ІБІС

Де: бульвар Лесі Українки, 20/22

Бюджет: ₴₴

Страви: «Філіжанка Тірамісу» — 160 грн, «Фісташковий мервей» — 55 грн, «Тістечко Морквяне» — 90 грн, «Тістечко Картопля» — 80 грн, Торт Black Forest — 750 грн/800 г.

Деталі: продуктовий магазин та кулінарія преміумкласу, 2 поверхи, лінійка страв від шеф-кухаря, гастрономія, бакалія, заморожені продукти, страви на замовлення, свіжа випічка, страви з дичини, органічні продукти та суперфуди, дисконтна програма, алкоголь, винний зал, take away, доставка.

Кулінарний дім «ІБІС» — продуктовий магазин та кулінарія преміумкласу на бульварі Лесі Українки з 15-річним досвідом. В асортименті магазину завжди понад 100 видів смачних готових страв для щоденного та святкового столу. Кондитер Кулінарного дому «ІБІС» представив вишукані оновлені десерти, серед яких представлені класичні традиційні десерти та вишукані, елегантні та незвичайні смаколики. 

Шанувальникам тірамісу сподобається його версія на основі сиру маскарпоне з бісквітом у поєднанні з кавовим пуншем, яку поєднали у філіжанці з білого та молочного шоколаду. Цитрусова меренга у поєднанні з малиновим конфі та фісташковим кремом шарлот, вкрита карамелізованою фісташкою — це все про тістечко фісташковий мервей, виконане у формі кулі. 

На вигляд звичайна морквина, а на смак надзвичайно смачне тістечко «Морквяне» поєднує в собі пряний горіховий бісквіт, масляний ванільний крем шарлот та білий шоколад, а зверху десерт вкритий білим шоколадом помаранчевого кольору. До морквяного тістечка ідеально смакує «Картопелька» — традиційний для нас десерт, проте не традиційна подача, оскільки тістечко має абсолютно реалістичний вигляд молодої картоплі.

Хітом серед тортів Кулінарного дому «ІБІС» став Black Forest, схожий на справжній ліс — кора дерева із шоколаду, з боків реалістичні колоди, ще й вкритий гілочками розмарину. Всередині повітряний шоколадний бісквіт, просочений вишневим конфі з ароматом рому та кориці, начинка із ванільного крем-сиру, шоколадного велюру та мусу з молочного шоколаду, карамелізована фісташка.

Всі неймовірні десерти, тістечка та торти можна замовити на сайті kuldom.ua з доставкою по місту або забрати самостійно на бульварі Лесі Українки, 20/22.

Alisa coffee & friends

Де: вул. Ломоносова, 79

Бюджет: ₴₴

Страви: кримський горілий чізкейк — 180 грн, банана дей — 165 грн, торт ДаблБрауні Вишня — 180 грн, горіх-горіхович — 30 грн.

Деталі: міське кафе на ВДНГ, сніданки цілий день, десерти, страви-конструктор, холодні напої, кава та вино, pet friendly.

Міське кафе Alisa відкрилось минулого літа в районі ВДНГ. В закладі раді зустрічати гостей з чотирилапими друзями на сніданок, який тут готують цілий день. З десертів пропонують круасани, веганську цукерку та трубочку, горішки, макарони, різноманітні торти та «кримський горілий чізкейк».

Красиво Є

Де: Крутий узвіз, 6/2

Бюджет: ₴₴.

Страви: сирок в карамельному шоколаді зі смородиновою начинкою — 95 грн, брауні з волоським горіхом — 95 грн, кекс лимонно-смородиновий з мигдалем — 95 грн, флорентин з мигдалевими пелюстками в карамелі — 65 грн, матча з крем-чізом та мигдалем — 60 грн.

Деталі: full of taste cafe, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, сніданки цілий день, екологічні принципи, healthy food, смузі боули, take away.

Кав’ярня Кrasivo Est знаходиться недалеко від Бессарабської площі на Крутому узвозі. Це кав’ярня зі сніданками цілий день, корисними десертами, смачною кавою та органічним вином. В закладі дотримуються принципів екологічності — всі робочі процеси налаштовані з турботою про навколишнє середовище. Серед десертів в меню Кrasivo Est веганський сирок в карамельному шоколаді, брауні з волоським горіхом, флорентин з мигдалевими пелюстками в карамелі, цукерка матча з крем-чізом та мигдалем.

Головна фото: Кулінарний дім «ІБІС»

Фото: Facebook «Бути Sofie», Fabius, Dolceteka by Bassano, Кулінарний дім «ІБІС»,Alisa coffee & friends, «Красиво Є».

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi