пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Часто гості закладів хочуть насолодитися не лише розмаїттям коктейлів, але й вдало підібраними до них стравами та закусками. Щоб вам не довелось обмежуватись звичайними снеками, ми підібрали для вас заклади столиці, де можна створювати власні ідеальні фудпейринги та поєднувати смачні страви з повноцінного меню з авторськими коктейлями та класикою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 69
Бюджет: ₴₴.
Страви: кав’яр щуки з окрайцем хліба, сметана зі шніт цибулею – 290 грн, бріош зі рваною яловичиною, квашеною капустою, вершковим сиром та білим хроном – 140 грн, кабачок в карамелі з дорблю, горіхам та соусom таxіні – 140 грн, філе тунця зі шпинатом та вершковим соусом з білим хроном – 320 грн.
Деталі: інтелігентне бістро, «неінтелігентна рюмочна», знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, дві зали та літня тераса, шеф-кухар Олександр Киселя, сніданки, авторські коктейлі, велика винна карта, резерв столів.
«В зюзю» — новий заклад від творців «Бездельники», вранці це інтелігентне бістро, яке увечері перетворюється на «неінтелігентну рюмочну». Більшість меблів, декору та посуду було знайдено в антикварних лавках по всьому світу. Меню кухні «В зюзю» створював шеф-кухар Олександр Киселя. В меню можна знайти дуже різноманітні страви, адже концепт підкріплюється гастрономічною історією закладу — вдалим поєднанням їжі з різним алкоголем. «В зюзю» не коктейльний бар, однак в закладі є авторські коктейлі, іменовані назвами класичних творів літератури, котрі створювала шеф-бармен Ольга Корнійчук.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Борисоглібська, 8/13
Бюджет: ₴₴.
Страви: хрусткі оливки та в’ялені томати із сицилійським сонцем – 180 грн, шалом-хумус із джеркі й купою всього – 161 грн, бургер напів веган для тих, хто ще не визначився – 240 грн, шоколадний чілі кон карне з печеним перцем – 220 грн, фоботомямрамен, щоб не придовбатись – 182 грн.
Деталі: ресторан авторської кухні, знаходиться на Подолі, ресторан Олександри та Кирила Одегових, шеф Юрій Нікітюк, guilty pleasure food для київських гурманів,
Ресторан Once Upon a Time — це guilty pleasure food для київських гурманів, який знаходиться на Подолі. Це ресторанний проєкт Олександри та Кирила Одегових — власників Kyiv Gastrobar та Rebra & Kotlety. Його визначають як «таємничу нору-підземелля на Подолі з атмосферою напівтемряви, що вабить». В меню ресторану поєднали різні кухні й різні страви, які зберегли свою суть, але перетворилися на щось абсолютно нове в руках майстерного шефа Юрія Нікітюка. До страв пропонують класичні коктейлі, серед яких Daiquiri, Negroni, Old Fashioned та French 75.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Велика Васильківська, 1/3-2
Бюджет: ₴₴.
Страви: чизбургер із домашнім беконом і чедером – 155 грн, веган бургер – 255 грн, гаспачо з крижаного кавуна – 155 грн, Цезар з креветками та домашнім беконом – 230 грн, стейк рібай-гриль – 450 грн, панна котта з вишневим варенням та фісташками – 95 грн.
Деталі: нью-йоркська бургерна на Бессарабці, проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, 9 видів бургерів, коктейлі, винна карта, доставка.
Mimosa Brooklyn Burger — це новий заклад від Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна (власників Mimosa Brooklyn Pizza, Fish & Pussycat, «Чайка», Coco Japanese). Тут на вас очікуватимуть соковиті бургери, натуральне вино та коктейлі. Формат закладу визначають як «бургерна в нью-йоркському стилі». Основний акцент в меню Mimosa Brooklyn Burger робиться на бургери, які робляться виключно з веганського хліба. Барне меню теж має чим здивувати: до страв можна замовити класичні та авторські коктейлі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Пушкінська, 9а
Бюджет: ₴₴.
Страви: салат з куркою в горіховому соусі – 165 грн, камамбер фрі з ягідним соусом – 189 грн, кускус з індичкою в солодко-гострому соусі – 195 грн, сморреброд з норвежським лососем і рукколою – 185 грн, шоколадний фондан – 105 грн.
Деталі: гастробар, сезонне меню, алкогольні напої, авторські та класичні коктейлі, кальян, стильний інтер’єр, вечірки та заходи, ланчі у будні дні, тераса, VIP-кімната, можливість провести корпоратив.
Дивовижно смачний коктейль-бар, в центрі столиці, де можна круто, а головне безпечно випити, відчути «natural» післясмак в коктейлях, приготованих з натуральних пюре з авторського рецептом і забути про похмілля. Проте не коктейлями єдиними — Gastro Bar 7 є найкращим втіленням про «гастро» в їжі, філігранно поєднуючи в собі українську, тайську і європейську кухні.
Головною відмінністю гастро-бару N7 є кухня, яка зробила ідеальну гастрономічну пару з авторським коктейльним меню. Головне меню гастро-бару N7 складається з наймодніших страв європейської кухні. Тут подають тільки ті страви, які ідеальні в своєму виконанні та подачі. Є і скандинавські сморреброди, і італійські пасти, і американські бургери, і класичні стейки.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Кловський узвіз, 7а
Бюджет: ₴₴.
Страви: салат з ростбіфом – 160 грн, густий яловичий суп з в’яленими томатами – 160 грн, медальйони з телятини під соусом j&d – 260 грн, філе судака на глазурованому перці – 260 грн, бургер з яловичиною bbq, картоплею фрі та коул слоу – 170 грн.
Деталі: рестобар, знхпдиться на Печерську, європейська кухня, авторські страви, винна карта, бренд-бармен Сергій Родін, фірмові коктейлі, сніданки.
Carnegie Resto Bar — рестобар, в якому ви можете скуштувати ресторанні страви європейської авторської кухні від шеф-кухаря Ростислава Зелінського за доступними цінами. Меню Carnegie Resto Bar складається з сніданків, салатів, закусок, супів, гарнірів, бургерів, м’яса та риби. Доповнити страви ви можете келихом вина або фірмовими коктейлями від бренд-бармена Сергія Родіна.
Головна фото: Gastro Bar 7
Фото: Facebook «В зюзю», Once Upon a Time, Mimosa Brooklyn Burger, Gastro Bar 7, Carnegie Resto Bar.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi