пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та різних гастро-подій, які відбудуться найближчими днями у Києві — вечір гастрономічних відкриттів у ресторані Under Wonder, унікальний вечір порівняння вин у ресторані-бутіку «Вино і здоров’я», знайомство з яскравими винами зі світу кіно у коктейль-барі 32JazzClub, унікальне меню, натхненне кримськотатарською кухнею, на шефській вечері у стейкхаусі BEEF, особлива чайна дегустація у TEAHOUSE.
Де: вулиця Велика Васильківська, 21
Коли: 12 лютого (середа), 19:00
Наступної середи в ресторані Under Wonder відбудеться вечір гастрономічних відкриттів — на події поєднають страви та вина, створюючи гармонію смаків, що запам’ятається надовго.
У меню салат із руколою, маринованими цукіні та перцем, фенхелем, сиром філадельфія і солоними карамелізованими горіхами – освіжаючий старт, що заграє нотами Pregadeu, Els Vinyerons. Далі подадуть тальятеле з білими грибами та соусом із печериць – насичений смак лісу у дуеті з Catena Chardonnay, Catena Zapata. Основною стравою стане філе сібаса з велюте із мідіями – ніжний баланс моря та вершкової текстури у парі з Contacto Alvarinho, Anselmo Mendes. Трюфельний крем-брюле – загадковий фінал із глибокими, витонченими відтінками смаку, що чудово доповнює Cleto Chiarli Lambrusco Pruno Nero Grasparossa di Castelvetro, Chiarli.
Вартість: 1600 грн з особи, бронювання за номером телефону +380982034394
Де: вулиця Ярославів Вал, 17А
Коли: 13 лютого (четвер) 18:30
У ресторані-бутіку «Вино і здоров’я» підготували для вас унікальний вечір порівняння вин – від легких сухих до багатих солодких кріплених. На вас чекає тонка гра смаків та ароматів, де ви зможете відчути, як рівень алкоголю змінює текстуру, насиченість і гармонію вина. Це не просто дегустація – це подорож винною палітрою, яка розширить ваші знання та подарує нові гастрономічні враження.
Закусками пригощає «Вино і Здоров’я». Програма дегустації: 1. Comenda de Santiago Branco 12,5%; 2. Vinho Branco Lisboa «Lote 44» 14%; 3. Каберне по рожевому N.Boyko 13,9%; 4. Vinho Tinto De Setubal «Sobreiro» 10%; 5. Vinho Tinto De Setubal «Sobreiro Premium» 14%; 6. Borgess porto white 19%; 7. Масандра портвейн білий Сурож 1998 року 17,5%; 8. Кагор Український Авторський 2004 року N. Boyko 16%.
Вартість: 1400 грн з особи, бронювання за номером телефону +380503303337
Де: вулиця Воздвиженська, 32
Коли: 13 лютого (четвер), 19:00-21:00
П’ять яскравих вин зі світу кіно, які варто спробувати. Наступного четверга вас запрошують до коктейль-бару 32JazzClub на дегустацію, де ви дізнаєтеся, що пили Джеймс Бонд, героїні серіалів «Секс і місто» та «Емілі в Парижі», також згадаємо фільми «Мовчання ягнят», «Матриця» та інші. Дегустація вина – це захоплююча подорож до відкриттів , яка залучає всі органи чуття – ви оцінюєте колір, вдихаєте аромати і смакуєте, затримуючи на кілька секунд, щоб почути всі секрети теруару. Дегустацію поведе Юлія Гурова — винний амбасадор мережі WINETIME.
Вартість: 1300 грн з особи, бронювання за номером телефону +380684111972
Де: вулиця Шота Руставели, 11
Коли: 15 лютого (субота), 19:00
В одному з кращих стейкхаусів BEEF відбудеться перша шефська вечеря Енвера Таїрова, кримського татарина, який поєднує національні традиції та сучасні тенденції гастрономії. Унікальне меню, натхненне кримськотатарською кухнею: традиційна кримська бринза з коров’ячого молока; міні-тартар з ягнятини в чебуреку; мариноване на травах ціле ягня з пілавом і сухофруктами; шашлик з рапанів; кримський інжир із морською сіллю, барбарисом та сорбетом зі смородини. І все ці страви у поєднанні з кращими українськими винами, підібраними шеф-сомельє.
Вартість: 3400 грн з особи, бронювання за номером телефону +380443325340
Де: вулиця Хрещатик, 38 (6й поверх)
Коли: 16.02 (неділя), з 12:00 до 14:00
Зустрічайте Китайський Новий Рік Зеленої Деревʼяної Змії разом з TEAHOUSE — в неділю відбудеться особлива дегустація “на ногах” в одразу 4 зонах чайних церемоній з найвидатнішими чаями Китаю. Це інтерактивний формат, коли ви зможете швидко продегустувати максимальну кількість ну дуже різних чаїв: від копченого Лапсанг Сушонгу та короля зелених чаїв Тайпін Хоукуя до 5 видів пуеру та щонайменше 5 різновидів улунів, зокрема ГАБА. Вашим квитком стане чайна піала, яка входить у вартість участі. З нею вас зможуть впізнати однодумці, а майстри нескінченно наливатимуть в неї найкращі китайські чаї.
Вартість: 500 грн (піала в подарунок)
Головна фото: Eugenia Clara on Unsplash
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi