Ідеальна Quattro Formaggi: де готують смачну сирну піцу в столиці? - PostEat

пошук

Ідеальна Quattro Formaggi: де готують смачну сирну піцу в столиці?
24-05-2019 0 3706


Редакція PostEat дізнавалась, де готують смачну сирну піцу в столиці. Раніше ми писали про піцу та історію цієї страви тут. Сьогодні розповімо, де куштувати класичну піцу під назвою «Чотири сири». В неї додають сири моцарелу, горгонзолу (або інший сир із голубою пліснявою), пармезан (інколи заміняють пекоріно) та стракіно (або інший м’який сир). Зараз неможливо визначити автора рецепту піци Quattro Formaggi, проте, саме ця піца є серед бестселерів у піцеріях усього світу. Де шукати ідеальну Quattro Formaggi, читайте у нашому матеріалі. Також радимо прочитати наш матеріал про неаполітанську піцу, в якому бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветтті та його друг-піцайоло Олексій Семенютенко розкривають цікаві секрети, пов’язані з правильним приготуванням піци.

Par Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 10.

Бюджет: ₴₴. Закуски (95 – 180 грн), салати (135 – 260 грн), WOK (90 – 130 грн), основні страви (170 – 280 грн), піца (105 – 185 грн), десерти (35 – 95 грн).

Страви: «Чотири сири» — 150 грн, «Маргарита» — 105 грн.

Напої: коктейлі – від 185 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 90 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн.

Деталі: концептуальний pre-party бар в центрі Києва, дизайнерский інтер’єр в стилі лофт, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 7 видів тютюну), в меню представлені популярні страви різних країн, концептуальна барна карта, напівферментований чай, літня тераса, game space на -1 поверсі, резерв столів.

Par Bar – заклад, який кияни люблять за якісний сервіс, змістовну коктейльну карту та великий вибір кальянів. Однак, не варто забувати й про основне меню закладу, у якому кожен гість знайде собі страву до смаку. В меню кухні представлені 4 види піци, паста, цікаві закуски та салаты, сети для великих компаній та ще багато популярних страв з різних країн світу! Особливу увагу радимо звернути на піцу «Чотири сири». Це незвична піца, бо вона має дуже хрумкі бортики і над тонкий шар тіста. Замість класичного вершкового соусу додають соус із помідорів пелаті. Далі все, як ви любите: моцарела, пармезан, брі та дор-блю. Перед подачею піцу посипають орегано та збризкують оливковою олією. Радимо не відмовляти собі у задоволенні покуштувати піцу «Чотири сири» у Par Bar, поєднавши страву з улюбленими коктейлями!

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в.

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127 – 289 грн), домашня паста (119 – 298 грн), десерти (25 – 98 грн).

Страви: «4 сири» — 222 грн.

Напої: Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн, L’Acino Giramondo 2016 – 610 грн, Canella Prosecco – 500 грн.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідним, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO – це ресторан італійської кухні на Лівому березі столиці, відомий киянам завдяки автентичній неаполітанській піці. Піцу тут печуть у спеціальній печі, тісто готують самі, а начинку формують із локальних та свіжих продуктів, додаючи високоякісну оливкову олію. Спробуйте піцу «4 сири» у POSITANO – ви гарантовано захочете взяти ще одну з собою!

pizzeria Napule’

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9.

Бюджет: ₴₴₴. Піца (87 — 469 грн), салати (199 — 389 грн), основні страви (210 — 438 грн), десерти (99 — 162 грн).

Страви: «Чотири сири» — 264/ 174 грн.

Напої: лимонний сквош – 70 грн, допіо – 69 грн, фреш морква – 56 грн, фреш селера – 112 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло — італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

Складати піч у Napule приїхав з Неаполя всесвітньо відомий майстер – Стефано Феррара. А 2008 року ресторан першим в Україні отримав сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, котрим офіційно підтверджено, що піца в закладі– справжня неаполітанська. Приходьте до ресторану та замовляйте улюблену піцу в поєднанні з вишуканими італійськими винами.

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Mimosa место, где вам всегда рады, где для вас всегда найдется местечко, улыбка официанта и вкусная пицца!

Публикация от Mimosa Brooklyn Pizza (@mimosa_pizza)

Де: вул. Басейна, 1/2.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (65 – 230 грн), закуски та салати (95 – 317 грн), піца (175 – 324 грн), десерти (71 – 97 грн).

Страви: «Чотири сири та гострий мед» — 225 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 75 грн, чай «Вишня з розмарином» — 55 грн, лате – 52 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Mimosa Brooklyn Pizza — це сімейний ресторан для любителів італійської кухні. Тут ви знайдете не лише смачну Quattro Formaggi, а й ще 10 різновидів піци з різноманітними інгредієнтами на будь-який смак. Доповнити вашу піцу можна авторськими коктейлями від закладу або улюбленим вином.

Mercato Italiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Спортивна, 1а.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (185 — 485 грн), піца (175 — 375 грн), паста (175 — 375 грн), десерти (30 — 130 грн).

Страви: піца «Чотири сири» — 275 грн.

Напої: лате – 65 грн, апельсиновий фреш – 90 грн, імбирний чай з лимоном – 95 грн, смузі манго-маракуйя – 125 грн.

Деталі: страви італійської кухні, паста домашнього приготування, відкрита кухня, простора літня тераса, панорамний вид на Київ, винна карта, ділові обіди в будні дні з 12:00 до 16:00, сніданки, take away.

Mercato Italiano – це простора італійська траторія для всієї родини у центрі Києва. Сюди можна прийти на вечерю, на смачний італійський сніданок або організувати діловий обід на просторій терасі закладу з панорамним видом на Київ. В меню ресторану знайдете 12 видів піци за класичними італійськими рецептами та за рецептами з фірмовим поєднанням інгредієнтів.

Pizza di Casa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бул. Верховної Ради, 17.

Бюджет: ₴₴. Салати (65 — 145 грн), піца (125 — 320 грн), десерти (45 — 75 грн).

Страви: «Чотири сири» 30/ 45 см – 200/ 280 грн.

Напої: смузі з ківі – 50 грн, ванільний молочний коктейль – 60 грн, допіо – 35 грн, апельсиновий фреш – 70 грн.

Деталі: піцерія для всієї родини, італійська та авторська кухні, сніданки, дитячий клуб, дитячий ігровий майданчик, майстер-класи для дітей, стильний сучасний інтер’єр, більше 20 різновидів піци, можливість «зібрати» свою піцу, доставка.

В піцерії Pizza di Casa ви можете вибрати одну із запропонованих піц в основному меню або ж зібрати свою піцу чи половинку піци з інгредієнтів, які вам подобаються. Бронюйте столик у ресторані та створюйте свою ідеальну піцу в Pizza di Casa!

Головна фотографія: pizzeria Napule’ 

Фото: Facebook POSITANO, pizzeria Napule’, Mimosa Brooklyn Pizza, Mercato Italiano, Pizza di Casa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi