Італійська класика в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Італійська класика в ресторанах Києва
19-08-2020 0 3097


Італійська класика в ресторанах Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Люди діляться на дві категорії — ті, хто обожнює італійську кухню і ті, хто ще не спробував справжнього її смаку. Де подають класичні італійські антипасті, готують піцу у дров’яній печі, і де спробувати традиційні страви однієї з найвідоміших кухонь світу розповідаємо у новому матеріалі.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (120–298 грн), закуски (49–262 грн), паста (119–298 грн).

Страви: салат капрезе – 168 грн, неаполітанський суп – 118 грн, піца «Маргерита» – 140 грн, піца «Маринара» – 120 грн, піца «Дьявола» – 192 грн, спагетоні ала помодоро – 119 грн, спагетоні ай е уой- 129 грн, струфолі – 95 грн, тірамісу – 106 грн, панакота – 76 грн.

Напої: Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн/750 мл, Lazzaroni Marsala Fine Chiostro di Sarono – 60 грн/125 мл, Dopff & Irion Cremant Brut Rose – 115 грн/125 мл.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в традиційних та авторських стравах бренд-шефа Марко Черветті. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, а цього року потрапив до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 2020 року за версією видання Bigseventravel. Окрім авторських позицій в POSITANO можна пробувати і традиційні страви — на закуску можна обрати салат капрезе, в якості першої страви овочевий неаполітанський суп, а основною стравою обрати спагетоні ала помодоро з томатами пелаті та травами. Чудовим завершенням вечері стане традиційний неаполітанський святковий десерт струфолі із кульок солодкого тіста, смажених у фритюрі, з медом і цукатами.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (160–1690 грн), піца (198–298 грн), паста (230–425 грн).

Страви: карпачо з лосося з медово-гірчичним соусом – 286 грн, тартар зі свіжого тунця з печеними овочами – 345 грн, тосканський мінестроне – 130 грн, біголі з качкою – 245 грн, домашня лазанья – 265 грн, піца «Маргарита» – 198 грн, карбонара з буратою – 365 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У ресторані її готують за традиційними рецептами з качкою, морепродуктами, кроликом, білими грибами та іншими соусами та начинками. Також в ресторані завжди є свіжа італійська моцарела-бурата, буффало, аффумікато, страчателла, різні види італійського прошуто та антипасті. З любов’ю до італійської гастрономії в закладі створили гастрономічну крамницю зі свіжою пастою власного виробництва, в’яленими томатами з Італії, оливками, сирами, ковбасами. А зовсім нещодавно колекція поповнилась фермерською оливковою олією, яку можна продегустувати прямо в ресторані.

osteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴₴. Класичні закуски (149–449 грн), домашня паста (249–349 грн), десерти (49–169 грн).

Страви: вітело тонато – 189 грн, карпачо з яловичини (песто по-генуезьки, пармезан) – 199 грн, салат капрезе з моцарелою – 299 грн, тосканський густий томатний суп – 149 грн, спагеті качо е пепе – 239 грн,  ризото з білими грибами – 289 грн, лазанья по-пармськи з соусом болоньєзе і бешамель, моцарелою та прошуто кото – 249 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, сніданки по буднях з 8:30 до 11:00, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.

Osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовського, який вже понад 20 років прищеплює українцям любов до традиційних смаків Італії. В Osteria Pantagruel ви знайдете великий вибір домашньої пасти, яка пасуватиме до вашого улюбленого вина. Також в ресторані пропонують класичні закуски, наприклад, вітело тонато з тонких скибочок яловичини  з соусом з тунця. В якості основної страви можна обрати спагеті качо е пепе з соусом з сиру пекоріно романо та свіжомеленим чорним перцем або лазанью по-пармськи з соусом болоньєзе і бешамель, моцарелою та прошуто кото.

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴. Закуски (38–386 грн), салати (112–396 грн), паста і ризото (176–398 грн).

Страви: вітело тонато – 178 грн, карпачо з телятини з пармезаном та трюфельною олією – 184 грн, мінестроне – 128 грн, паштет з печінки цесарки у вишневій глазурі – 156 грн, тосканський рибний суп – 280 грн, равіолі карбонара – 178 грн, бістека фіорентина – 368 грн, тірамісу – 138 грн.

Напої: американо – 38 грн, матча лате – 70 грн, лимонад грушевий – 76 грн, коктейль Negroni – 180 грн.

Деталі: страви італійської кухні, працює цілодобово, сніданки, ланчі по буднях з 12:00 до 17:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

В ресторані класичної та авторської італійської кухні Under Wonder гості можуть поживно поснідати, пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр і красиві подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей в будь-який час доби. В основному меню – закуски, салати, паста, ризото, страви з риби та морепродуктів, карпачо, севіче, страви з м’яса та птиці, супи та десерти. З класичних страв можна спробувати тосканський рибний суп та бістека фіорентина — стейк з яловичини приготований на грилі за традиційним рецептом.

Montecchi Capuleti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴. Закуски (99–598 грн), основні страви (2450–1580 грн), десерти (55–239 грн).

Страви: panzanella – 197 грн, лігурійська рибна юшка – 274 грн, спагеті карбонара – 178 грн, лазанья болоньєзе – 178 грн, ризото з білими грибами – 299 грн, брускета з моцарелою, томатами та базиліком – 143 грн.

Напої: коктейлі Aperol Spritz – 190 грн, Negroni – 160 грн, Sgroppino (prosecco, lemon sorbet, limoncello) – 180 грн, Espresso Martini – 120 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки, ланчі по буднях, 200 видів вина, гриль-меню, паркінг, доставка, формат take away, тераса, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. Оригінальний інтер’єр закладу доповнений автентичними італійським декором, авторськими світильниками і стилізованою ліпниною. В меню Montecchi Capuleti − вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 32; Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а

Бюджет: ₴₴. Салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: карпачо з телятини з трюфельним соусом – 198 грн, капрезе з моцарелою та соусом песто – 168 грн, свинина по-тосканськи – 265 грн, ризото чотири сири – 155 грн, спагеті карбонара – 148 грн, равіолі зі шпинатом та рикотою – 126 грн, фокача з розмарином – 48 грн, піца «Чотири сири» – 196 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів із власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Особливістю ресторану Spezzo на Великій Васильківській є власна сироварня, де кожен гість може спостерігати за роботою сировара.

Фото: Facebook POSITANO, Bigoli, osteria Pantagruel, Under Wonder, Montecchi Capuleti, Spezzo.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi