Італійська паста в закладах Києва: улюблена класика та цікаві авторські варіації - PostEat

пошук

Італійська паста в закладах Києва: улюблена класика та цікаві авторські варіації
14-10-2022 0 772


Італійська паста в закладах Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Проста та смачна італійська страва буде вдалими вибором для обіду або вечері, особливо якщо до неї замовити келих вина. Ми знайшли для вас заклади у Києві, де можна замовити класичну пасту за традиційними рецептами або авторську пасту з вишуканими делікатесами та неймовірними поєднаннями смаків.

Circolo Centrale

Де: вул. Володимирська, 42

Бюджет: ₴₴.

Страви: фетучині з болоньєзе – 198 грн, спагеті карбонара – 198 грн, папарделе з куркою і страчателою – 198 грн, пенне з трюфельною пастою та страчателою – 210 грн, равіолі з томленою качкою та страчетелою – 235 грн, равіолі з рікотою та креветкою – 298 грн, фетучині з лососем та червоною ікрою – 355 грн.

Деталі: сімейна італійська траторія, знаходиться у самому центрі Києва, стильний інтер’єр, класика італійської кухні, авторські страви, різноманіття піци, моцарела бар, устриці, bambi menu, коктейлі, pet friendly.

Без пасти життя в Італії немає — цієї королеви італійської кухні існує безліч. У пасти таємниче все – історія її походження та варіанти приготування. Ця страва для тих, хто не перестає дивуватися італійській майстерності створювати з води та борошна справжні гастрономічні шедеври.

Circolo Centrale — сицилійська траторія в самому центрі Києва, для тих, хто цінує справжню італійську кухню. Заклад миттєво завоював любов серед жителів та гостей столиці. Автентичний інтер’єр, довершений смак страв та уважне обслуговування – складові успіху Circolo Centrale.

У сицилійській траторії зібрані всі найкращі італійські страви та, звісно ж, вражаюча паста. Тут врахували смаки гостей та найкращі традиції приготування від італійців та отримали неповторний смак. Пасту в Circolo Centrale готують з твердих сортів пшениці, тому ця страва ніяк не зашкодить фігурі. Приходьте насолодитися гастрономічним італійським мистецтвом у центрі міста.

La Fontana     

Де: вул. Князів Острозьких, 31/33

Бюджет: ₴₴.

Страви: спагеті карбонара з в’яленим жовтком та трюфельною еспумою – 245 грн, букатіні болоньєзе з руколою – 270 грн, фузілі з прошукто кото та шпинатом – 275 грн, тальятеле з креветками-гриль у соусі росо – 305 грн, папарделе з білими грибами – 285 грн, відкриті равіолі з лососем та сібасом у вершковому соусі – 338 грн, равіолі з кроликом та трюфельним соусом – 335 грн.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, мережа ресторанів Tarantino Family, традиційні страви італійської кухні, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, музичні вечори, сніданки, резерв столів.

La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську. Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family та знаходиться поруч з відреставрованим кінотеатром «Зоряний». В меню традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі та піца з дров’яної печі. Також в ресторані пропонують різноманітну домашню пасту — можна обрати букатіні болоньєзе з руколою чи спробувати тальятеле з креветками-гриль у соусі росо.

Bigoli

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: біголі з качкою – 465 грн, равіолі з кроликом – 365 грн, карбонара з буратою – 545 грн, лінгвіні з креветками, цукіні – 520 грн, пакері з копою – 495 грн, спагеті aglio e olio з тартаром зі скампі та ботаргою – 755 грн.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на Липках, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою пастою, яку готують в ресторані, та сирами з моцарела-бару. Також в Bigoli працює гастрономічна крамниця, де гості можуть купити додому приготовлену в ресторані пасту, італійські сири і ковбаси, випічку та інші італійські смаколики. В меню Bigoli ви знадете три види моцарели та кілька видів витриманих італійських сирів. В ресторані готують кілька видів пасти, зокрема, карбонару з буратою та фірмові біголі з качкою.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1В

Бюджет: ₴₴. 

Страви: спагетоні з соусом дженовезе – 235 грн, спагетоні ай е уой – 175 грн, спагетоні ала помодоро – 145 грн, спагетоні ала салернітана – 170 грн, кавателі ала пескатора – 380 грн, спагетоні пуверіела – 215 грн, равіолі з рікотою у червоному соусі – 190 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в традиційних та авторських стравах бренд-шефа Марко Черветті. Ресторан POSITANO — перший та єдиний заклад України, який увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza. Тут ви знайдете класичні спагетоні ай е уой з часником і олією, а також кавателі ала пескатора з тигровими креветками, гребінцем та мідіями у мушлях.

Італійська Редакція

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴.

Страви: аліо-оліо з креветками – 335 грн, тальятеле помодоро – 220 грн, тальятеле з різними грибами – 295 грн, карбонара – 345 грн, капелеті з сьомгою – 365 грн, тальятеле болоньєзе – 345 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки, коктейльна карта, винна карта, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню ви знайдете кілька видів піци з дров’яної печі та пасти, наприклад, карбонару з 4-річним пармезаном, тальятеле болоньєзе з ягням, та капелеті з сьомгою в ніжному рожевому вершковому соусі.

Under Wonder

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴.

Страви: спагетi spinaci з кальмарами, креветками, каперсами та оливками каламата в соусі біск – 322 грн, равіолі з качкою і корицею в соусі з вершкового масла, в’ялених томатів і каперсів – 236 грн, папарделе з телятиною в соусі з печеного болгарського перця з пармезаном та чилі нитками «павутинкою» — 268 грн, тальятеле з брокколі, цукіні та едамаме в соусі з рікоти, м’яти та базиліка – 240 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, сезонні оновлення, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Under Wonder — ресторан в центрі Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поснідати відомим «Київським сніданком», пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю на літні терасі. Затишний інтер’єр та вишукані подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей. В меню — різноманіття антипасті, брускети, тартари і карпачо, а також паста власного приготування.

Головна фото: Circolo Centrale

Фото: Facebook Circolo Centrale, La Fontana, Bigoli, POSITANO, Італійська Редакція, Under Wonder.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi